Τι παίζει Σήμερα

Έναρξη μαθημάτων στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, από 21/10/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 877

jeventimage

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Κέρκυρας μετά από σχετική απόφαση συνελεύσεώς της, ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων προετοιμασίας των διαγωνισμών της ΕΜΕ.

 

Από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 θα γίνονται μαθήματα στα γραφεία της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Κέρκυρας, 2ος όροφος Δημοτικού Θεάτρου. Φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί διαγωνισμός και για τους μαθητές της Α’ γυμνασίου. Πιο συγκεκριμένα, την ίδια μέρα και ώρα με τον διαγωνισμό "Θαλής", το παράρτημα μας θα διοργανώσει τον 1ο διαγωνισμό μαθηματικών για μαθητές Α’ γυμνασίου με την ονομασία: "Κώστας Ζερβός" προς τιμή του αγαπητού φίλου και συναδέλφου. Ο Κώστας Ζερβός υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του παραρτήματος και εργάτης της μαθηματικής επιστήμης . Ο διαγωνισμός θα είναι στο ύφος και στο στυλ των θεμάτων του μικρού Ευκλείδη.

 

Τα μαθήματα που θα παρέχονται αφιλοκερδώς από μαθηματικούς μέλη του παραρτήματος, είναι εισαγωγικά με βασικό στόχο την προετοιμασία των μαθητών που ενδιαφέρονται, σε ύλη Ελληνικών και Διεθνών μαθηματικών διαγωνισμών, κυρίως σε τμήματα της ύλης που δεν καλύπτονται επαρκώς από τη σχολική ύλη. Σημαντικό βοήθημα και ουσιαστικό συμπλήρωμα στην ύλη των μαθημάτων αποτελούν τα περιοδικά που εκδίδει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία "Ευκλείδης Α" για το Γυμνάσιο και "Ευκλείδης Β" για το Λύκειο. 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τετάρτη 18/10/2017 Εγγραφές Μαθητών 15:30 μ.μ. -17:00μ.μ.

Πέμπτη 19/10/2017 Συνάντηση διδασκόντων 21:00 μ.μ.

Σάββατο 21/10/2017

Έναρξη Μαθημάτων: θα ανακοινωθεί σύντομα μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΜΕ παράρτημα Κέρκυρας 2 ος όροφος Δημοτικού Θεάτρου

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Resort & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News