Τι παίζει Σήμερα

Νο Time to Die @Σινέ Ορφεύς

Ώρα έναρξης: 00:00

Elegant Saturdays @ Tartaya, 16/10/2021

Ώρα έναρξης: 21:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Έναρξη Εγγραφών στην Παλαιά Φιλαρμονική, έως 30/09/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 3112

jeventimage

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στις Σχολές της για το σχολικό έτος 2021-2022 από την 1η μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο κτήριο της Παλαιάς Φιλαρμονικής (οδός Νικηφόρου Θεοτόκη 10) από 09:30 έως και 13:30 καθημερινά πλην Κυριακής και από 17:30 έως και 20:00 καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής εγγραφής με τη συμπλήρωση σχετικού εγγράφου που βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Παλαιάς Φιλαρμονικής (www.fek.gr) και αποστολής του στο info@fek.gr .

 

Η αποστολή του συμπληρωμένου εγγράφου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή εντός της παραπάνω προθεσμίας. Θα τηρηθεί σειρά συμφώνως με την ημερομηνία αποστολής.

 

Διεξαγωγή μαθημάτων: Τα μαθήματα στα όργανα θα πραγματοποιούνται εκ του σύνεγγυς συμφώνως με τις προβλέψεις των εκάστοτε ΚΥΑ για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

 

Τα μαθήματα της θεωρίας θα πραγματοποιούνται επίσης εκ του σύνεγγυς ακολουθώντας τις αντίστοιχες υγειονομικές προβλέψεις του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Αυτονόητη είναι η απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το διδακτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News