Τι παίζει Σήμερα

Νο Time to Die @Σινέ Ορφεύς

Ώρα έναρξης: 00:00

Elegant Saturdays @ Tartaya, 16/10/2021

Ώρα έναρξης: 21:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ξεκινάνε Εγγραφές στα Τμήματα Χορωδίας Κέρκυρας, από 01/09/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 898

jeventimage

Η Χορωδία Κέρκυρας γνωστοποιεί στις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους ότι από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 αρχίζουν οι εγγραφές στα χορωδιακά Τμήματα της Χορωδίας Κέρκυρας και στο Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής. Συγκεκριμένα :

 

1 . Στην Χορωδία Κέρκυρας λειτουργούν τα Τμήματα : -Ανδρικής Χορωδίας -Παιδικής Χορωδίας -Γυναικείας Χορωδίας Μαέστρος : Χριστίνα Καλλιαρίδου Οι ακροάσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο από ώρα 11:30 – 13:30. Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε ημέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από ώρα 19:00 – 21:00.

 

2 . Στο Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής λειτουργούν τα Τμήματα : Πιάνου Βιολιού Κιθάρας Μονωδίας Ανώτερων Θεωρητικών Πνευστών Μαντολίνου (δωρεάν) Προετοιμασίας για τους υποψηφίους των Τμημάτων Μουσικών Σπουδών των Α.Ε.Ι. Καλλιτεχνικός Διευθυντής : Σπύρος Ρουβάς Επίσης λειτουργεί Εργαστήριο Παραδοσιακής Ψαλτικής («ντόπια») και Παραδοσιακής Κερκυραϊκής και Επτανησιακής Μουσικής (δωρεάν). Εγγραφές καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) από 19:00 – 21:00 Οι ακροάσεις των νέων Μελών για τις Χορωδίες και οι εγγραφές στο Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής θα γίνονται στο Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής και Πολιτισμού στην οδό Δέρπφελδ 16, Γαρίτσα (πρώην Ινστιτούτο Ελαίας). Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6947938237

 

Σημείωση :

1 . Όσοι Σπουδαστές του Κέντρου Επτανησιακής Μουσικής ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσω διαδικτύου.

2 . Τα μαθήματα στο Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής και οι πρόβες στις χορωδίες γίνονται με την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News