Τι παίζει Σήμερα

Εξ αποστάσεως τελετή ορκωμοσίας Ιονίου Πανεπιστημίου

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 396

jeventimage

Η Τελετή Αποφοίτησης είναι ένα σημαντικό γεγονός στο ταξίδι των σπουδών κάθε φοιτητή/φοιτήτριας. Ωστόσο, η Διοίκηση του Πανεπιστημίου έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των φοιτητών/φοιτητριών και του συνόλου του προσωπικού του, είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί σε εναλλακτικές διαδικασίες και πρακτικές προκειμένου να υποστηρίξει άμεσα και εξ αποστάσεως τις τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων του Ιδρύματος.

Το παρόν κείμενο περιέχει τη διαδικασία οργάνωσης και διεγαγωγής των εξ αποστάσεως τελετών ορκωμοσίας μέσω της πλατφόρμας  zoom, καθώς και ενημέρωση των αποφοίτων για τον τρόπο σύνδεσής τους στη συνεδρία της ορκωμοσίας. Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της υπηρεσίας zoom βρίσκονται σε σχετική ανακοίνωση στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Ερωτήσεις σχετικά με την τεχνική υποστήριξη των ορκωμοσιών μπορείτε να  υποβάλλετε στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης των τμημάτων του Ιδρύματος στέλνοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Κοσμήτορες των Σχολών, τους Προέδρους των Τμημάτων και τις Γραμματείες του Ι.Π.  για τη συνεργασία τους στο εν λόγω εγχείρημα καθώς και το Τμήμα Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών (NOC) για την επιμέλεια των οδηγιών και τον λεπτομερή έλεγχο λειτουργίας του όλου συστήματος.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Palaiokastritsa Apartments

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News