Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Πάμε eNηπιαγωγείο

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 4521

jeventimage

Πάμε eNηπιαγωγείο!

Οι εκπαιδευτικοί επτά Νηπιαγωγείων της Κέρκυρας (1ου  Νηπιαγωγείου, 8ου Νηπιαγωγείου, 12ου  Νηπιαγωγείου, 14ου Νηπιαγωγείου, Νηπιαγ. Καναλίων, Νηπιαγ. Ποταμού και  Νηπιαγωγείου Σινιών) θέλοντας να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο τα νήπια και τους γονείς τους, στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο, ανέλαβαν μια αξιέπαινη συνεργατική πρωτοβουλία, η οποία αξιοποιεί την εκπαιδευτική δράση eTwinning (Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση Σχολείων Ευρώπης). 

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό Πρόγραμμα μέσα από το οποίο, οι συμμετέχοντες Νηπιαγωγοί, σχεδιάζουν και προτείνουν με ψηφιακά μέσα, παιγνιώδεις απλές δραστηριότητες, κατάλληλες για τη νηπιακή ηλικία, κρατώντας έτσι ζωντανή την εκπαιδευτική διαδικασία.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, η οποία έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους γονείς και τα παιδιά των Νηπιαγωγείων, τα οποία την υλοποιούν, οι μαθητές συμμετείχαν στην «καμπάνια του Ουράνιου τόξου», μια κίνηση που εξαπλώνεται ανά τον κόσμο σε μια προσπάθεια να μεταδοθεί το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας την εποχή της πανδημίας. 

Η αφίσα με τα ουράνια τόξα των μαθητών κοσμεί τις κλειστές πόρτες των παραπάνω νηπιαγωγείων και στέλνει το μήνυμα: ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News