Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πρόγραμμα μουσικής αγωγής για βρέφη και νήπια. Φεβρουάριος-Μάιος 2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 11777

jeventimage

Πρόγραμμα μουσικής αγωγής για βρέφη και νήπια Φεβρουάριος 2019 - Μάιος 2019 από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου

 

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας - Παράρτημα Κέρκυρας και την Ιατροχειρουργική Εταιρία Κέρκυρας, για δέκατη χρονιά συνεχίζει το πρόγραμμα μουσικής αγωγής για βρέφη και νήπια (1 έως 6 ετών).

 

Σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχύσει την επαφή των παιδιών με τη μουσική, αλλά και των γονιών με τα παιδιά τους μέσω της μουσικής. Τα μαθήματα για τους μήνες Φεβρουάριο 2019 - Μάιο 2019 (10/2-31/5) (θα διδάξουν οι φοιτήτριες του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Χριστίνα Λιάνου και κ. Θέα Παπαδοπούλου, με τη συνεργασία και άλλων φοιτητών του Τ.Μ.Σ.

 

Την επιστημονική ευθύνη του προγράμματος έχει η κ. Ζωή Διονυσίου, Επίκουρος Καθηγήτρια Μουσικής Παιδαγωγικής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Ιατρείο Κέρκυρας (Πλατεία Σκαραμαγκά), μία μέρα την εβδομάδα για κάθε ηλικιακή ομάδα παιδιών με το εξής πρόγραμμα:

Τετάρτη 4.00-5.00 μ.μ. νήπια 4 - 6 ετών

Τετάρτη 5.00-6.00 μ.μ. νήπια 2 - 3 ετών

Τετάρτη 6.00-7.00 μ.μ. βρέφη 1 - 2 ετών

Παρασκευή 5.00-6.00 μ.μ. νήπια 3 - 4 ετών

Παρασκευή 6.00-7.00 μ.μ. νήπια 2 - 3 ετών

Παρασκευή 7.00-8.00 μ.μ. βρέφη 1 - 2 ετών

 

Οι μουσικές δραστηριότητες είναι βασισμένες σε υλικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας που εφαρμόζουμε κατά τα τελευταία δέκα χρόνια λειτουργίας του προγράμματος. Έναρξη των μαθημάτων: Τετάρτη 13 και Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019. Τα παιδιά μέχρι 3 ετών συνοδεύονται από έναν γονέα στο μάθημα, ο οποίος καλείται να συμμετέχει ενεργά.

 

Οι γονείς που συμμετέχουν καθώς και τα παιδιά συνιστάται να φορούν άνετα ρούχα. Οι γονείς των μεγαλύτερων παιδιών περιμένουν στο χώρο αναμονής στο ισόγειο του Ιατρείου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο Ιατρείο Κέρκυρας, τηλ. 26610 39615, Πλατεία Σκαραμαγκά. Ως χορηγία υπέρ του ιατρείου προτείνεται το ποσό των 50 ευρώ για τη συμμετοχή κάθε παιδιού στο τετράμηνο πρόγραμμα (80 Ευρώ για δύο αδέρφια) (μέρος των χρημάτων καλύπτει τις ανάγκες για την ανανέωση του εξοπλισμού και των υλικών του προγράμματος).

 

Τα χρήματα καταβάλλονται εφάπαξ με την εγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές. 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News