Τι παίζει Σήμερα

Δωρεάν σεμινάριο Διακόσμησης στο cafe Nostos, 25/07/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1178

jeventimage

Θέματα του σεμιναρίου:
✓ Κατασκευή / Ανακαίνιση Κατοικίας: όλες οι εργασίες σε μία σειρά 
✓ Airbnb: πώς να κάνετε πιο ελκυστικό τον χώρο σας
✓ Έξυπνες ιδέες ανανέωσης: εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στις 19.30-21.30 στο café Nostos (2ο χλμ. Εθν. Κέρκυρας - Λευκίμης Κέρκυρα) με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο. 

Εισηγήτρια: Μαριλού Δολιανίτη
Πότε: Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018
Που: Nostos - 2ο χλμ. Εθν. Κέρκυρας - Λευκίμμης
Ώρα: 19.30 - 21.30
Δωρεάν Δέσμευση Θέσεων: https://diakosmisi.eventbrite.com/

Προσοχή: Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο (ελάχιστη κατανάλωση από το BAR 5 ευρώ) και με λίγους συμμετέχοντες. Δεσμεύστε τη θέση σας άμεσα.


Βιογραφικό Ομιλήτριας: 
Η Μαριλού Δολιανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Τελειώνοντας τις σπουδές της στη Νομική Αθηνών, με βαθύτερο όμως όνειρο την Αρχιτεκτονική, άρχισε παράλληλες σπουδές Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής στη σχολή τριετούς φοίτησης α.τ.ε.σ. 
Δραστηριοποιείται στο χώρο, αυτόνομα, έχοντας το δικό της γραφείο διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με ανάθεση εργασιών που ξεκινούν από τη μελέτη μέχρι την υλοποίηση των έργων (σχεδιασμό, παροχή συμβουλών, πρόταση υλικών με τη συνολική επίβλεψη των εργασιών ως τη διακόσμηση που είναι και το αντικείμενό της).

Εργάζεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάνω από 21 χρόνια δημιουργώντας χώρους και αντικείμενα με βασική προϋπόθεση την αισθητική, τη λειτουργικότητα, την επίγνωση του κόστους και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Έχει ειδικευτεί σε μικρές και μεγάλες τουριστικές ξενοδοχειακές μονάδες και κάθε είδους εμπορικούς χώρους, ενώ παράλληλα έχει διακοσμήσει πολλές κατοικίες με διαφορετικά στυλ κατασκευής. Συμμετείχε στην έκθεση παπουτσιών στο Μιλάνο το Σεπτέμβριο του 2005 όπου διαμόρφωσε 2 περίπτερα, στην έκθεση τουριστικών πρακτόρων στο Λονδίνο το 1995 με σχεδιασμό του περιπτέρου της Κέρκυρας καθώς επίσης και σε διάφορες εκθέσεις (EXPRO, XENIA, HORECA) με σχεδιασμό περιπτέρων της εταιρείας ΚΥΝΗΓΑΚΗ που αφορούν ξενοδοχειακά έπιπλα, πολλά απ’ αυτά σχεδιασμένα από την ίδια. 

Οι μελέτες της, επενδύουν στην καινοτομία κάνοντας συνεχή έρευνα αγοράς για να ενημερώνεται για τα νέα υλικά. Με σεβασμό στο χρόνο και τα χρήματα του πελάτη, φροντίζει με ταχύτητα και συνέπεια να ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει προβλεφθεί για το κάθε έργο μέσα από τη συντονισμένη λειτουργία των συνεργατών της. Το τελικό απόσταγμα από τη συνολική δουλειά της, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την υψηλή αισθητική και το πάθος για δημιουργία αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο σε κάθε παράδοση εργασίας. Έχει ταξιδέψει για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους σε πολλά σημεία του πλανήτη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πάθος της για άλλους πολιτισμούς, διαφοροποιημένες κοινωνίες, μοναδικές κατασκευές και πρωτοποριακές τεχνικές. Από τις διαδρομές αυτές συλλέγει εικόνες, ενημέρωση και έμπνευση για τις δουλειές της. Γιατί όπως και η ίδια λέει...αυτά τα ταξίδια είναι όλη η προίκα του μυαλού της!

 

Με την υποστήριξη του

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News