Τι παίζει Σήμερα

Διεθνές Συνέδριο Digital Culture & AudioVisual Challenges, 01-02/06/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1012

jeventimage

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: “Digital Culture & AudioVisual Challenges: Interdisciplinary Creativity in Arts and Technology” (DCAC 2018) από1 έως και 2 Ιουνίου 2018 στηνΙόνιοΑκαδημίαστηνΚέρκυρα.

Αντικείμενο του συνεδρίου είναι οι τέχνες και ο πολιτισμός στην ψηφιακή εποχή και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θεματικές όπως: εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα, ψηφιακός πολιτισμός και τεχνολογία, παιχνίδια βίντεο, ψηφιακή τέχνη και εκπαίδευση.

Στο συνέδριο θα συμμετέχει πλήθος επιφανών επιστημόνων διεθνούς κύρους οι οποίοι με τις εισηγήσεις τους θα αναδείξουν τη συνέργεια Τέχνης και Τεχνολογίας στο πεδίο της έρευνας και της διδασκαλίας. Το Συνέδριο έχει προσελκύσει συμμετέχοντες από 12 χώρες και αναμένεται να αποτελέσει μείζον γεγονός στο χώρο των Οπτικοακουστικών Τεχνών.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ο επίσημος προσκεκλημένος είναι ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης και θεωρητικός, πρωτοπόρος στα newmedia, MauriceBenayoun, που εδρεύει στο Παρίσι και στο Hong- Kong. Τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου προσκεκλημένοι ομιλητές είναι η ElifAyiter(Sabanci University, Turkey), η RobertinaSebjanic(HackteriaNetwork, TheremidiOrchestra, Ljubljana, Slovenia), oAdnanHadziselmovic(UniversityofMalta) και ο Αντώνης Λιάπης (UniversityofMalta).

Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Η συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής με το πέρας των διήμερων εργασιών.

 

Δείτε αναλυτικά

Πρόγραμμα Συνεδριών: https://avarts.ionio.gr/dcac/2018/schedule/

Κεντρικός Ομιλητής: https://avarts.ionio.gr/dcac/2018/keynote/

Προσκεκλημένοι Ομιλητές: https://avarts.ionio.gr/dcac/2018/guests/

Επικοινωνία: av-dcac@ionio.gr

Ionian University, AVARTSDepartment of Audio & Visual Arts: Tsirigoti Sq. 7, 49100 Corfu- Greece

Τηλ.: [+30] 26610 87860-1 - Fax: [+30] 26610 87866

E-mailΓραμματείας: audiovisual@ionio.gr, Επίσημος ιστοχώρος: avarts.ionio.gr

Τμήμα Τεχνών Ι.Π

Πλατεία Τσιριγώτη 7, Κέρκυρα,
2661087861, 2661087856
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News