Τι παίζει Σήμερα

Ημερίδα «Μουσική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού», 21/04/2018

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 524

jeventimage

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κέρκυρας και την Ιατροχειρουργική Εταιρία Κέρκυρας συνδιοργανώνουν Ημερίδα για νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς Α΄και Β΄τάξης Δημοτικού Σχολείου με θέμα «Μουσική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας».

 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στην αίθουσα του Ιατρείου Κέρκυρας και θα έχει βιωματικό χαρακτήρα. Προτείνουμε οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα, και αν διαθέτουν να φέρουν κιθάρα, γιουκαλίλι ή μπαγλαμά.

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/RRFrlwvRpXwj29Py1 έως την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών μπορούν να στείλουν μήνυμα με το όνομά τους στο μέιλ ionianmused@gmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμός στις θέσεις συμμετοχής.

Πηγή: www.CorfuWall.gr

Τμήμα Μουσικών Σπουδών

Παλαιό Φρούριο, Κέρκυρα,
26610 87522, 26610 87524
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News