Τι παίζει Σήμερα

City Sound @ 54 Dreamy Nights, 25/05/2018

Ώρα έναρξης: 08:00

Opening Party στο Edem, 25/05/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Yoga Workshop με την Sophie Andree στo Coco-Mat Κέρκυρας, 22/04/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1255

jeventimage

YOGA Workshop σε συνεργασία με την Sophie Andree στην Κέρκυρα

 

Στις Σύγχρονες Κοινωνίες είναι  Άμεση η Αναγκαιότητα  των ανθρώπων να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους , μέσα από τη Βαθιά Χαλάρωση! Αυτό η COCO-MAT  το έχει κάνει ήδη πράξη προσφέροντας  ένα «ποιοτικό ύπνο» !

Αν σας ενδιαφέρει να κτίσετε, μέσω μιας συστηματικής μεθόδου, τέλεια φυσική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο!

 

   Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ – ΓΑΛΗΝΙΟΣ ΥΠΝΟΣ = ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ 

 

Η σύγχρονη ψυχολογία  απαριθμεί 3 τύπους έντασης που είναι υπεύθυνοι για όλες τις αγωνίες της σύγχρονης ζωής. Ο πρώτος τύπος είναι η φυσική ή μυϊκή ένταση, ο δεύτερος η νοητική ή ψυχική ένταση και ο τρίτος η συναισθηματική ένταση! Αυτή η τριπλή ένταση προκαλεί αρρώστια, αναστολές, συμπλέγματα, άγχος, ανασφάλεια και όλα τα είδη του πόνου! «Ο ποιοτικός  ύπνος», αντιμετωπίζει άμεσα το πρόβλημα της τριπλής έντασης,  σκοπεύοντας  σε μια ολοκληρωτική φυσική και νοητική ισορροπία, αρμονία, γαλήνη, ευεξία. Κερδίζετε τη κατάσταση πλήρους ηρεμίας σε όλες τις διαστάσεις της προσωπικότητας σας.

 

Ο Θεραπευτικός – Γαλήνιος  ύπνος είναι βασισμένος  σε διάφορες βιωματικές  τεχνικές όπως είναι η εργοφυσιολογία  του σώματος, κρυσταλοθεραπεία και η θεραπεία μέσω  Ήχου, Συχνότητας και Δόνησης.

 

Αυτή η ολιστική προσέγγιση και ο συνδυασμός τους,  αποτελεί μια πολύπλευρη  θεραπευτική μέθοδο, που είναι κατάλληλη ,τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους μαθητές.

 

Αυτό το Project θα υλοποιηθεί με την έμπειρη καθοδήγηση της Sophie Andree, η οποία μέσω της απεριόριστης θεραπευτικής και ενεργειακής δύναμης  των ΗΧΩΝ και των ΔΟΝΗΣΕΩΝ, που παρέχουν οι Κρύσταλλοι μαζί με τα σπάνια – αντίκα Tibetan Singing Bowls, θα σας προσφέρουν σωματική ανανέωση, ενδυνάμωση της συναισθηματικής νοημοσύνης, πνευματική και ψυχική ευεξία.

 

COCO-MAT Κέρκυρας

3ο χλμ Εθνικής Οδού Παλαιοκαστρίτσας

Τηλ. 26610-22708 | email: Kerkyra@coco-mat.com

 

Σάββατο 22.04.2017

A) Γκρουπ 4.00μμ – 5.00μμ και

B) Γκρουπ 5.30μμ –  6.30μμ

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Πληροφορίες:  Sophie Andree, τηλ. 6934882241

 

Σύντομο Προφίλ της  Sophie Andree:

Είναι Sound & Voice Healing Therapist , Yoga Instructor, Naad Yogi Master & Reiki Master

 

Την γενική της εκπαίδευση  έχει αποκτήσει στο Βερολίνο, Ελλάδα, Ινδία, Σρι Λάνκα, Mπαλί, Ινδονησία, Καμπότζη ,Μπανγκόκ, Μαλαισία, Λάος, Βιετνάμ, Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια, Λονδίνο, Μιλάνο κ.λ.π.   

Πίσω

Corfuland News