Τι παίζει Σήμερα

Electric Daze @ Iznogood, 11/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Dj Kiko @ Stavento, 11/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Yannis Mitsokapas @ Bristol, 11/12/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

1oς Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορωδιών στην Κέρκυρα, 25-26/11/2017

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 704

jeventimage

Η Ένωση Χορωδιών Νομού Κέρκυρας ιδρύθηκε το 2006, ως δευτεροβάθμιο σωματείο και έχει στο δυναμικό της 30 Χορωδίες – μέλη, από την Κέρκυρα και τους Παξούς.

Τα τελευταία 6 χρόνια διοργανώνει, κάθε Νοέμβριο κυρίως, Φεστιβάλ Χορωδιών, στο οποίο συμμετέχουν μέλη της Ενώσεως αλλά και φιλοξενούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τον «1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών Κέρκυρας – Χορωδιακή Γιορτή 2017», η Ένωση πραγματοποιεί ένα βήμα ακόμη, υλοποιώντας τον σχεδιασμό της, που προέκυψε από την επιτυχημένη πορεία του Φεστιβάλ Χορωδιών όλα αυτά τα χρόνια και την ανταπόκρισή που είχε στην τοπική κοινωνία.

Σε έναν χώρο, όπως η Κέρκυρα, όπου η μουσική καλλιεργείται στον μεγαλύτερο βαθμό, με πλούσια παράδοση στο Χορωδιακό τραγούδι, η Ένωσή μας θεωρεί ότι επιβάλλεται μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση για το Χορωδιακό τραγούδι, που συνάμα να έχει τον χαρακτήρα της Χορωδιακής Γιορτής.

Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα τύχει της δέουσας υποστήριξης ώστε να αντέξει στον χρόνο και να γίνει θεσμός. Στόχος μας είναι μέσα από την αυτή την, υψηλού επιπέδου, διοργάνωση να προσφέρουμε στο φιλόμουσο κοινό της Κέρκυρας, ποιοτικές χορωδιακές βραδιές, να συμβάλλουμε στην ευγενή άμιλλα μεταξύ των χορωδιακών σχημάτων  και να προβάλλουμε το νησί μας, τον πολιτισμό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Πολύτιμοι συνοδοιπόροι μας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημά μας είστε όλοι εσείς. Σας καλούμε όλους να συμβάλλετε ώστε αυτός ο Διαγωνισμός Χορωδιών να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, να ξεφύγει από τα όρια του νησιού μας και -γιατί όχι – να γίνει σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της πατρίδας μας.

Όλοι μαζί μπορούμε, η Κέρκυρα του πολιτισμού το αξίζει!

Καταχώρηση Συμμετοχής

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την 1η Σεπτεμβρίου 2017 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον ερασιτεχνικές ελληνικές χορωδίες. Οι μαέστροι, οι συνοδοί πιανίστες ή άλλοι μουσικοί (μόνο για την κατηγορία «Ε») μπορούν να είναι επαγγελματίες μουσικοί

Κάθε χορωδία θα πρέπει να υποβάλλει εμπρόθεσμα πλήρη φάκελο με τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Αίτηση συμμετοχής (ξεχωριστή για κάθε κατηγορία στην οποία επιθυμεί να συμμετάσχει), ειτε ηλεκτρονικά χρησιμοποιόντας της παρακάτω φόρμα, είτε χειρόγραφη, πλήρως συμπληρωμένη. Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο της αίτησης απο εδω
  • Πρόσφατη ηχογράφηση (σε CD/DVD ή σε αρχεία MP3). Το σχετικό υλικό μπορεί να αποσταλεί και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
  • 4 αντίγραφα των έργων με τα οποία θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Για τα έργα που έχουν πνευματικά δικαιώματα, δεν θα γίνονται δεκτά φωτοαντίγραφα ή φωτογραφίες.
  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της χορωδίας και του μαέστρου (περίπου 250 λέξεις).
  • Μια (1) φωτογραφία της χορωδίας και του μαέστρου. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση και μπορούν να αποσταλούν και μέσω e-mail.

Τα παραπάνω στοιχεία (εκτός της αίτησης σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της) θα αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Ένωση Χορωδιών Νομού Κέρκυρας

Τ.Θ. 235, Κεντρικού Ταχυδρομείου Κέρκυρας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα:

Τηλ.: 6937 494 520 (Αντ. Μάμαλος), 6977 086 722 (Σπ. Σουέρεφ), 6978 809 007 (Παντ. Κοντός)p>

Fax: 26610 20 474

E-mail: info@corfuchoirunion.gr

Φόρμα Συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.corfuchoirunion.gr/about.php

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Resort & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News