• #DEALIFE: για τεχνητά νύχια με ημιμόνιμο μανικιούρ από τον πολυχώρο ομορφιάς Be You.
     
    Μόνο:24€
    Αρχική αξία38€
    Έκπτωση37%
    Δείτε το
  • Pop fm 12072016
  • Rythmos fm 26102015
  • star fm 26102015
  • kyma
  • instagramcorfuland
  • aktina radio 081118
  • Neo Radiofono apo 5-3-2014 - ξανα από 20-03-2017
  • Radio DJ
  • Corfuland Shop
Διατροφή Κέρκυρα - ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Μία στήλη για την διατροφή από Κερκυραίους διαιτολόγους

Πασχαλινά Κουλούρια

Εν' όψει του Πάσχα, μία συνταγή για Πασχαλινά κουλούρια από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Πασχαλινά Κουλούρια

Υλικά

400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

80 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου

120 γρ. άχνη ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

75 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες

Εκτέλεση

Βάρος: 700 γρ., Προετοιμασία: 40΄, Αναμονή: 1 ώρα, Ψήσιμο: 20΄-25΄

Βάζουμε όλα τα υλικά -εκτός από το αυγό για την επάλειψη- στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνουμε με το γάντζο για αρκετή ώρα. Εναλλακτικά, ζυμώνουμε με τα χέρια. Μόλις γίνει ένα ομοιογενές ζυμάρι, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε μακρόστενα μπαστούνια μήκους 14 εκ. και πάχους 1 εκ., τα διπλώνουμε στη μέση και τα στρίβουμε σε πλεξούδα. Τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου, πάνω σε λαδόκολλα. Χτυπάμε το αυγό μαζί με 1 κ.σ. νερό ή γάλα και αλείφουμε τα κουλούρια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσουν.2 τεμ. αυγά και 1 επιπλέον για άλειμμα

Πηγή: http://steliosparliaros.gr/

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News