Τι παίζει Σήμερα

Κερδίστε το πρόγραμμα 10 θεραπειών Cell Triple Action από το Oxygen Plus

Το Oxygen plus σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρόγραμμα 10 θεραπειών, Cell Triple Action, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αρχικής αξίας 350€.

Κερδίστε το πρόγραμμα 10 θεραπειών Cell Triple Action από το Oxygen Plus

Έκτός από το μεγάλο νικητή, όλοι όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα κερδίσουν μια θεραπεία κυτταρίτιδας με μηχάνημα (αξίας 45€). 

Η κυτταρίτιδα είναι η όψη φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του σώματος και επηρεάζει περίπου 8 στις 10 γυναίκες. Είναι από τα πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες μισούν πάνω τους. Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί και σε άντρες, άλλα σε μικρότερο ποσοστό και μικρότερη έκταση.  Συνδυάσαμε λοιπόν για εσας καλλυντικές θεραπείες με συστατικά όπως το ginger, οι πρωτείνες μεταξιού και ο πράσινος καφές γνωστα για τη λιποδυαλιτική και αντιοξειδωτική τους  δράση και μηχανήματα όπως το RF (ραδιοσυχνότητες) και η πρεσσοθεραπεία για να λύσουμε το επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας άμεσα και αποτελεσματικά . Δώρο μια λιπομέτρηση στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος.Κερδίστε το πρόγραμμα 10 θεραπειών Cell Triple Action από το Oxygen Plus

 

Oxygen Plus 

Διεύθυνση: Σπύρου Αρβανιτάκη 7

Τηλ.: 2661 020500

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: oxygenplus.gr

Facebook: Oxygen Plus

 

Όροι Συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018(12:00)

2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 23 Απριλίου

3. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με e-mail και sms (σε περίπτωση που δεν απαντήσει στο τηλέφωνο).

4. Οι συμμετέχοντες που θα συμφωνήσουν να λαμβάνουν ενημερωτικά δελτία και ενημερώσεις από το Oxygen Plus θα ενημερωθούν επίσης για να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία κυτταρίτιδας με μηχάνημα. 

5. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κέρκυρας

6. Οι διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

O διαγωνισμός έχει λήξει.

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News