Τι παίζει Σήμερα

Fitness day @ Oxygen Plus, 20-21/04/2018

Ώρα έναρξης: 05:00

Προσφορές

Κανένα γεγονός

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» στον Ορφέα

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο μας διαγωνισμό με δώρο τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε δωρεάν την τανία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» στον κινηματογράφο Ορφέας . 

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» στον Ορφέα

ΥΠΟΘΕΣΗ:

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης.

Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.    

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Ο Κινγκ Κονγκ δείχνει πάλι τα δόντια του στην 4η κινηματογραφική του μεταφορά (η πρώτη το 1933, η πιο πρόσφατη του 2005). Peter Jacskon και Guilermo del Toro τελικά δεν σκηνοθέτησαν την ταινία, που οι παραγωγοί την εμπιστεύτηκαν στον νέο Jordan Vogt-Roberts.  Με επιρροές από το Αποκάλυψη Τώρα (Κόπολα), Πλατούν (Oliver Stone) αλλά και το Princess Mononoke του Μιγιαζάκι, η ταινία περισσότερο θέλει να δημιουργήσει το κατάλληλο φανταστικό περιβάλλον για τον γιγαντιαίο ήρωά της. Οι πρώτες κριτικές δεν είναι άσχημες.  

Ώρες προβολών: http://www.corfuland.gr/corfu/portal/cinema/corfu-cinema-guide/

TRAILER

Όροι Συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 13/03/2017 (ώρα 23:59)

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/03/2017 μέσω της ιστοσελίδας http://www.random.org και ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα. 

3. Τα βήματα 1ο, 3ο και 4ο είναι υποχρεωτικά για όσους επισκέπτες έχουν λογαρισμό Facebook με το email της συμμετοχής

4. Διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

5. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail και sms  

Ο διαγωνισμός έχει λήξει

 

Corfuland Tips

Corfuland News