Τι παίζει Σήμερα

Corfu Literary Festival, 17-19/09/2020

Ώρα έναρξης: 05:00

Κερδίστε 3 θεραπείες Xpress Lift στο πρόσωπο από τα Medi Prinou

Τα Medi Prinou Κέρκυρας δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό επισκέπτη του Corfuland.gr, να κερδίσει 3 θεραπείες Xpress Lift στο πρόσωπο. 

Κερδίστε 3 θεραπείες Xpress Lift στο πρόσωπο από τα Medi Prinou

Μια προηγμένη αντι γηραντική θεραπεία που συμβάλλει στη σύσφιξη και την βελτίωση της υφής του δέρματος στοχεύοντας παράλληλα στη μείωση των ρυτίδων.

Η μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία 3DEEP του Xpress Lift προσδίδει ελεγχόμενη ενέργεια, τρία στρώματα βαθιά μέσα στο δέρμα, χωρίς κανένα πόνο ή κίνδυνο, για εκ νέου ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και αποκατάστασης  της φυσικής υποστήριξης του δέρματος. Στην αναζωογόνηση του προσώπου μέσω RF εξαιρετικά ελεγχόμενα πολλαπλά θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια συνεργάζονται επιτρέποντας με ακρίβεια στοχευμένη παροχή ενέργειας στο σωστό βάθος για την ασφαλή και βέλτιστη θεραπεία του δέρματος μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Η ενέργεια της συσκευής θεραπεία, του δέρματος κατευθύνεται κάθετα στους βαθύτερους δερματικούς ιστούς έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα ζημιάς στην επιφάνεια του δέρματος.

 

Κερδίστε 3 θεραπείες Xpress Lift στο πρόσωπο από τα Medi Prinou

Medi Prinou Κέρκυρας 

Δ/νση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 2 (Εντός Corfu Palace Hotel) 

Τηλέφωνο: 26610 23370

 

Όροι συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 (15:00)

2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 9 Δεκεμβρίου 2019

3. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και sms   

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κέρκυρας

5. Οι διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

6. Τα mediprinou δε θα διαθέσουν προς πώληση ή άλλως διαβιβάσουν ή δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του Διαδικτυακού Τόπου σε τρίτους, που δε σχετίζονται με τα ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/ χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

7. Τα mediprinou δεν θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας πέραν των σκοπών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και των προσφορών που θα συμμετάσχετε και τα στοιχεία δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

8. Τα mediprinou είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών τους.

Ο διαγωνισμός έχει λήξει. 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News