Τι παίζει Σήμερα

Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία Κωστή Μαραβέγια στο Παλαιό Φρούριο

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο μας διαγωνισμό με δώρο τέσσερις μονές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε δωρεάν τη συναυλία του εκρηκτικού Κωστή Μαραβέγια στο Παλαιό Φρούριο, Παρασκευή 21 Ιουλίου και ώρα 21:30.

7ο SEVEN Festival 2017
το φεστιβάλ των Επτανήσων!

Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία Κωστή Μαραβέγια στο Παλαιό ΦρούριοΠαρασκευή 21 Ιουλίου
21.30
Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας 

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Το καλοκαίρι έρχεται και μαζί με αυτό έρχεται και ο αγαπημένος όλων, Κωστής Μαραβέγιας να μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά σε μία συναυλία που δεν θα θέλει κανείς να χάσει. 

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλ-λιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.
Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά κυ-ρίως την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγου-δήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υπο-χρεώσεις και αρνητισμούς.
Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέ-ραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του α-φηγείται μέσα, και ανάμεσα, στα τραγούδια, σαν δικές του.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου θα ζήσουμε ακόμα μια βραδιά με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα! Όλα αυτά δη-λαδή που νιώθει ο Κωστής και ανυπομονεί να τα μοιραστεί μαζί μας. 

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με της ιστορίες του “Καταστρώματος”. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με αυτά τα τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό του τρόπο.
Ελάτε λοιπόν να αφεθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μία μοναδική συναυλία! 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Επιμέλεια παραγωγής: 
"ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος" www.eptatexnon.com, "Φίλοι του ΕΠΤΑ"

Προπώληση 12€, Πόρτα 15€

Τηλέφωνο πληροφοριών 6974064575

7ο SEVEN Festival 2017, 
Προπώληση:
Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη 
Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2, έναντι Hondos, Κέρκυρα.

Όροι συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως την Τετάρτη 19/07/2017 (ώρα 23:59).

2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/07/2017 μέσω της ιστοσελίδας http://www.random.org 

3. Τα βήματα 1ο, 2ο και 3ο είναι υποχρεωτικά για όσους επισκέπτες έχουν λογαρισμό Facebook με το email της συμμετοχής 4. Διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

5. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και sms  

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

 

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Corfuland News