Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για Ζερβουδάκη με Κανά στο Επτά

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι τέσσερις τυχεροί που θα παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία Δημήτρη Ζερβουδάκη με Μελίνα Κανά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018,  10.00μ.μ.

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για Ζερβουδάκη με Κανά στο Επτά

Φίλες και φίλοι με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε και "επίσημα" πια την έναρξη της συνεργασίας μας. Μία καλλιτεχνική συνεύρεση την οποία θεωρoύμε πως "χρωστούσαμε" στην μεταξύ μας σχέση μες τα χρόνια. Τα τραγούδια; Πολλά κι αγαπημένα! Τα πρόσωπα; Παρόντα! Οι στιγμές; Κερνάνε χρόνο! Καλή αντάμωση...” Δημήτρης Ζερβουδάκης – Mελίνα Kανά  Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται πηγή έμπνευσης, γεννιέται η δημιουργία, το όραμα, η χαρά, το σμίξιμο. Συστατικά που ένωσαν δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Μελίνα Κανά σε ένα κοινό αντάμωμα στον χρόνο και στον χώρο. Μαζί στη σκηνή και μέσα από τα τραγούδια της μακροχρόνιας διαδρομής τους -τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί μέσα μας- απλώνουν την πολύτιμη πραμάτεια τους, τους στίχους και τις μουσικές και εναλλάσσουν τον ρεαλισμό με την φαντασία, την ψυχαγωγία με την διασκέδαση. Δύο καλλιτέχνες με συγγενικές μουσικές καταβολές ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς με τραγούδια «σταθμούς» στην ελληνική μουσική σκηνή και η Μελίνα Κανά καταξιωμένη ερμηνεύτρια των σπουδαιότερων από τους σύγχρονους δημιουργούς, ενώνονται φέτος σε έναν κοινό στόχο, τα τραγούδια να γίνουν σημείο συνάντησης τόσο για τους ίδιους, όσο και για μας που ταξιδεύουμε με τον ίδιο τρόπο… αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία μέσα από τη μουσική.

Μαζί τους επί σκηνής : Χρυσόστομος Καραντωνίου, κιθάρα Παναγιώτης Κουτσούρας, μπουζούκι Γιώργος Μακρής, πνευστά Θάνος Κολοκυθάς, μπάσο Δημήτρης Οικονομίδης, πλήκτρα Θανάσης Αρχανιώτης, τύμπανα Νίκος Παπαδόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα Ηχοληψία : Μάκης Δρακόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής Νaman Production & Ηχόχρωμα Επιμέλεια παραγωγής: "ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος", "Φίλοι του ΕΠΤΑ"

Ώρα Έναρξης: 22.00

Νικητές:

1. Τυχερός Αριθμός: 59

Νικητής: Xρ**** Καβ*****

2. Τυχερός Αριθμός: 88

Νικητής: Δη**** Στε****

3. Τυχερός Αριθμός: 35

Νικητής: Νι*** Μπ****

4. Τυχερός Αριθμός: 2

Νικητής: Μα***** Πα****

Οι νικητές θα ενημερωθούν με sms και email

 

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfu Holiday Palace

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland News