Τι παίζει Σήμερα

Summer Opening @ Pazuzu, 21/05/2018

Ώρα έναρξης: 05:00

Opening Party @ Verde Blu, 21/05/2018

Ώρα έναρξης: 05:00

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για την ταινία Logan στον Ορφέα

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για την ταινία Logan στον Ορφέα

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι τρεις τυχεροί που κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την ταινία Logan. 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

19:45 & 22:30 (Δευτέρα 6/3: 18:45)  

INFO Λόγκαν (Logan, 2017)

Σκηνοθεσία: James Mangold Ηθοποιοί:  Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant Τags: Περιπέτεια, Θρίλερ, Δράση, Νουάρ

Διάρκεια: 127'

Κατάλληλο: 15+

Εισιτήρια: 7,5 ευρώ

ΥΠΟΘΕΣΗ:

024. Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», ο Λόγκαν έχει υποσχεθεί να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, έχουν ατονήσει. Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γουλβερίν για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του.  

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

Η 10η ταινία της σειράς των X-Men και η τρίτη με πρωταγωνιστικό ήρωα τον Wolverine, σκηνοθετημένη από τον James Mangold (Walk the Line, 3:10 Train to Yuma). Το στυλ και η κινηματογράφηση περισσότερο δανείζεται από τις αμερικανικές road movies παρά από το σύμπαν των κόμικς, και σίγουρα είναι η πιο "αναστοχαστική" της σειράς .

Δείτε το τρέιλερ:

Νικητές:

1. Τυχερός Αριθμός: 67

Ον/μο: Λί** Τσιρι******

2. Τυχερός Αριθμός: 83

Ον/μο: Στ***** Λαβ*****

3. Τυχερός Αριθμός: 82

Ον/μο: Ά*** Γρ*****

Οι συμμετοχές ανήλθαν στις 125. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email και sms

Corfuland News