Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για τη συναυλία Πάριου με Κατσαρό

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.οrg ανακοινώνονται οι δύο τυχεροί με δώρο δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία Γιάννη Πάριου με Γιώργο Κατσαρό.

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για τη συναυλία Πάριου με Κατσαρό

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ …»

Καλοκαίρι 2019

μαζί του ο Γιώργος Κατσαρός Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, Ναός Αγίου Γεωργίου Τετάρτη 28 Αυγούστου, ώρα 21:00 O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, παρουσιάζει τη δουλειά του με τίτλο «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…» Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έχοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι μας, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». 

Ο έρωτας έτσι και αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του. Τραγουδούν: Κων/νος Αναγνώστου, Ροδόκλεια Κουταλέλη, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή Μαέστρος:Ντίνος Γεωργούτσος Μαζί του δεκαμελή ορχήστρα. Πληροφορίες Παράσταση: Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 21:00 Πληροφορίες για τη Συναυλία : 2310257218,6909205621

Προπώληση εισιτήριων: Γενική είσοδος 18 ευρώ, Φοιτητικό –Ανέργων 15 ευρώ

Την ημέρα τις συναυλίας: 20 Γενική είσοδος 18 φοιτητικό Ανέργων

Προπώληση εισιτηρίων στο Corfuland Shop Προπώληση 18€ - Φοιτητές- Άνεργοι 15€ Corfuland Shop, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 15:00 , Σάββατο 10:00 - 14:00 στη διεύθυνση Αλμπέρ Κοέν 2, γωνία τράπεζας Eurobank έναντι Hondos Center.

Τηλ. επικοινωνίας 2661024744. 

Νικητές:

1. Τυχερός Αριθμός: 264

Νικητής: Γι**** Μη****

2. Τυχερός Αριθμός: 221

Νικητής: Αμ**** Σπ*****

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News