Τι παίζει Σήμερα

Αποτελέσματα διαγωνισμού για πρόγραμμα 10 θεραπειών Cell Triple Action από το Oxygen Plus

Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνεται ο τυχερός αριθμός που κερδίζει το πρόγραμμα 10 θεραπειών, Cell Triple Action, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αρχικής αξίας 350€, από το Oxygen Plus.

Αποτελέσματα διαγωνισμού για πρόγραμμα 10 θεραπειών Cell Triple Action από το Oxygen Plus

Έκτός από το μεγάλο νικητή, όλοι όσοι πήραν μέρος στο διαγωνισμό και συμφώνησαν να δώσουν τα στοιχεία τους, θα ενημερωθούν για τη θεραπεία κυτταρίτιδας με μηχάνημα (αξίας 45€) που κέρδισαν. 

Η κυτταρίτιδα είναι η όψη φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του σώματος και επηρεάζει περίπου 8 στις 10 γυναίκες. Είναι από τα πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες μισούν πάνω τους. Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί και σε άντρες, άλλα σε μικρότερο ποσοστό και μικρότερη έκταση.  Συνδυάσαμε λοιπόν για εσας καλλυντικές θεραπείες με συστατικά όπως το ginger, οι πρωτείνες μεταξιού και ο πράσινος καφές γνωστα για τη λιποδυαλιτική και αντιοξειδωτική τους  δράση και μηχανήματα όπως το RF (ραδιοσυχνότητες) και η πρεσσοθεραπεία για να λύσουμε το επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας άμεσα και αποτελεσματικά . Δώρο μια λιπομέτρηση στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος.Αποτελέσματα διαγωνισμού για πρόγραμμα 10 θεραπειών Cell Triple Action από το Oxygen Plus

 

Oxygen Plus 

Διεύθυνση: Σπύρου Αρβανιτάκη 7

Τηλ.: 2661 020500

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: oxygenplus.gr

Facebook: Oxygen Plus

Τυχερός Αριθμός: 7

Ον/νυμο: Δε****** Κα******

Συνολικές συμμετοχές: 221

 

Δείτε τα αποτελέσματα σε μορφή εικόνας

Αποτελέσματα διαγωνισμού για πρόγραμμα 10 θεραπειών Cell Triple Action από το Oxygen Plus

 

Corfuland Live Webcams

La Veranda di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Corfuland News