Αποτελέσματα διαγωνισμού για την ταινία «Δουνκέρκη» στον Ορφέα

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι δύο τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν δωρεάν την ταινία «Δουνκέρκη» την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017 στον κινηματογράφο Ορφέα στις 22:00.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:00                        

NFO Δουνκέρκη (Dunkirk, 2017)  

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Ηθοποιοί:  Fionn Whitehead, Harry Styles, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Tom Hard

Τags:  Πολεμικό, περιπέτεια, B' Παγκόσμιος Πόλεμος

Διάρκεια: 120' Κατάλληλο: 12+

Εισιτήρια: 7,5 ευρώ
Αποτελέσματα διαγωνισμού για την ταινία «Δουνκέρκη» στον Ορφέα
 

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο στην επική, δραματική ταινία «Δουνκέρκη», το νέο του κινηματογραφικό project, τρία χρόνια μετά το «Interstellar». Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.    

OUR COMMENT (Vassilis Kroustallis)

O Christopher Nolan (Memento, The Dark Knight, Interstellar) μαζί με την Emma Thomas στην παραγωγή επιχειρούν μια πολεμική περιπέτεια του μεγέθους του Στρατιώτη Ράιαν του Spielberg, εδώ όμως σε μια καθαρά βρετανική ιστορία στον Β' Παγκόσμιο. O Βρετανός Nolan  είναι λιγότερο μελοδραματικός από τον Spielberg, αλλά και αυτός επιμένει στην ιστορική ακρίβεια. 6,000 κομπάρσοι, πλοία της εποχής ανακατασκευάστηκαν  από τα ναυπηγεία, ενώ η κινηματογράφηση έγινε με φιλμ  IMAX 65mm (τυχεροί όσοι το δουν σε κιν/φους με τέτοιες δυνατότητες). Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας εικαστικός και τεχνικός θρίαμβος με φιλοσοφικές προεκτάσεις (γη, θάλασσα, αέρας τα τρία σημεία της δράσης). Προετοιμαστείτε για σχεδόν παντελή έλλειψη διαλόγου και κλασικής αφήγησης (αλλά πιο γραμμικής από το Inception), ενώ οι ενστάσεις μιλούν για έλλειψη πολιτικών συμφραζόμενων της ταινίας. 

Νικητές:

1. Τυχερός Αριθμός: 83

Νικητής: Ρε** Μα****

2. Τυχερός Αριθμός: 87

Νικητής: Θανα**** Τό***

Οι συμμετοχές ανήλθαν στις 135 και οι νικητές θα ενημερωθούν με sms

 

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Corfuland News