Τι παίζει Σήμερα

Αποτελέσματα διαγωνισμού για προσκλήσεις για την GT Fight Night Round 3

Αποτελέσματα διαγωνισμού για προσκλήσεις για την GT Fight Night Round 3

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι τυχεροί που κερδίζουν τρεις διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν δωρεάν τη GT Fight Night Round 3. 

Η GT Fight Night Round 3 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 με ώρα έναρξης 18:30 στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΚ.

Η διοργάνωση με την επωνυμία GT FIGHT NIGHT 3 είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Τσιρριγγάκη, ο οποίος πρώτος από όλους διέδωσε το Kick boxing στην Κέρκυρα, γι αυτό και η εκδήλωση φέρει τα αρχικά του ονόματος του (GT).   Η ατμόσφαιρα της διοργάνωσης θα είναι φαντασμαγορική και στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων και θα πάρουν μέρος Έλληνες και ξένοι επίλεκτοι μαχητές. Μεταξύ αυτών και ο κατά πολλούς καλύτερος Έλληνας MMA fighter στα 67κ Αλέξης Σαββίδης θα μπει στο ρινγκ του G.T FIGHT NIGHT 3, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει στο στυλ του K1 έναν σκληροτράχηλο αθλητή από το Βέλγιο. Επίσης τέσσερις δικοί μας αθλητές του Sports Center Corfu, Άρης Άντονι, Αλέξανδρος Γραμμένος, Hallit Pashinjari, Michael Sidorenko θα δώσουν δυναμικό παρών, ενώπιον των Κερκυραίων φίλων των πολεμικών τεχνών. Αλλά πάνω από όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαχητής μας (Sports Center Corfu) Άρης Άντονι μετά το εκκοφαντικό ΚΟ στο New Heroes της Αθήνας θα διεκδικήσει τον εθνικό τίτλο (Β) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKN στο στυλ του Muay Thai. Να σημειωθεί ότι ο Άρης Άντονι με τη στήριξη του προπονητή του Αναστάσιου Τσιριγγάκη, έχει στο ενεργητικό του 20 αγώνες μετρώντας 14 νίκες, 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Αντίπαλος του ο Βαγγέλης Ρήγας (God's Camp), νικητής στο MTGP της Αθήνας. Οι δύο ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι αθλητές  πήραν το πράσινο φως από τον εκπρόσωπο της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKN στην Ελλάδα κ. Στέφανο Κωνσταντινίδη  για τον πρώτο τίτλο στην καριέρα τους.   O Α.Ο. Fight Club Sport Center Corfu, Τσιριγγάκης Kickboxing στην Κέρκυρα, είναι  αναγνωρισμένο σωματείο από το 1988 από την Γ.Γ.Α., μέλος της Ε.Λ.Ο.Κ της Π.Ο.Κ και της Ε.Ο.Σ. Ο Σύλλογος δεν δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την εκγύμναση, τον πρωταθλητισμό και την εκμάθηση της ικανότητας αυτοάμυνας των αθλουμένων μελών του. Αλλά με στόχο την ανάδειξη υψηλών αξιών και ιδανικών. Να εφοδιάσει τα μέλη του και κυρίως τα νέα παιδιά, που είναι και τα πολυμπληθέστερα σε αριθμό, με την καλλιέργεια συνείδησης χρέους απέναντι στην κοινωνία και τους ασθενέστερους.

Νικητές:

1.Τυχερός Αριθμός: 9

Ον/νυμο: Γιώργος Τσ******

2. Τυχερός Αριθμός: 2

Oν/νυμο: Άννα Καρο*****

3. Τυχερός Αριθμός: 22

Ον/νυμο: Ελένη Κα*****

Οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Corfuland Shop

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 

 

Corfuland Live Webcams

La Veranda di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Corfuland News