Τι παίζει Σήμερα

Σύλλογος Βιβλιοπωλών: Το μήνυμα του για την νέα σχολική χρονιά

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλα τα παιδιά ανυπομονούν να αγοράσουν τα καινούρια τους σχολικά είδη. Για αυτό και οι βιβλιοπώλες του νησιού, είναι και φέτος έτοιμoι να εξυπηρετήσουν κάθε μαθητή και γονέα και να τους συμβουλέψουν για τις καλύτερες και συμφέρουσες αγορές, για να υποδεχθούν τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε φέτος, εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία τα οποία μπορούν να τα προμηθευτούν με ασφάλεια. Έτσι προτιμούν και συστήνουν στους καταναλωτές τους προϊόντα Ελληνικής κατασκευής, διαθέτοντας μια μεγάλη και ολοκληρωμένη ποικιλία από σχολικά είδη, γραφική ύλη, βιβλία και βοηθήματα, αναλώσιμα και επώνυμα είδη σε εξαιρετικές τιμές.

Ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών βεβαιώνει ότι στα τοπικά βιβλιοπωλεία, θα έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε τσάντες, κασετίνες, μολύβια και στυλό, πολύχρωμα τετράδια, ντοσιέ, ξενόγλωσσα βιβλία, εξωσχολικά βοηθήματα και πολλά άλλα είδη που συγκαταλέγονται στις λίστες των μαθητών και μη, με υπογραφή την ποιότητα, επιβεβαιωμένη αξιοπιστία, αλλά και την σταθερότητα στις αγορές σας.

Σύλλογος Βιβλιοπωλών: Το μήνυμα του για την νέα σχολική χρονιά

Και αυτή τη σχολική χρονιά, στηρίζουμε τα Κερκυραϊκά βιβλιοπωλεία της περιοχής μας, της συνοικίας μας και του χωριού μας, με στόχο να δώσουμε μια ανάσα ανάκαμψης στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες του τόπου μας, προωθώντας την τοπική μας οικονομία.

Γιατί έτσι στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, γιατί χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον!

Ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών Κέρκυρας σας εύχεται καλή σχολική χρονιά!

 

 

 

 

 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News