Τι παίζει Σήμερα

Friday Night Sounds @ Ruelle, 05/06/2020

Ώρα έναρξης: 18:00

Υφασμάτινες μάσκες προσώπου με έργα 7 Κερκυραίων δημιουργών

 

Υφασμάτινες μάσκες προσώπου με έργα 7 Κερκυραίων δημιουργών

Υφασμάτινες μάσκες προσώπου
με έργα 7 Κερκυραίων δημιουργών
 
Η δημιουργία μιας μάσκας με έργα καλλιτεχνών έχει σκοπό να μας κάνει να ξεφύγουμε από όσα αρνητικά αισθήματα βιώσαμε το τελευταίο διάστημα. Να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να μας δώσει ελπίδα. Ένα έργο ζωγραφικής οδηγεί τον αποδέκτη - αναγνώστη του σε μια αισθητική απόλαυση. Η τέχνη καθοδηγεί, αναπτύσσει την εσωτερική καλλιέργεια του ατόμου, κάνει τον άνθρωπο δημιουργό.

Σκοπός των εκδόσεων image είναι να στηρίξουν με αυτήν την κίνηση όλους τους καλλιτέχνες που δεν μπορούν να παρουσιάσουν το έργο τους μέσω εκθέσεων και εκδηλώσεων. Η ζωγραφική να γίνει οικεία και προσιτή σε όλους.
«Η τέχνη νικά»
Επέλεξα λοιπόν 7 Κερκυραίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δηλώνουν δυνατά μηνύματα μέσα από τα έργα τους κοσμώντας τις μάσκες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόθυμη παραχώρηση των έργων τους.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους Κερκυραίους ζωγράφους για την πολύτιμη προσφορά τους στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Ελβίρα Μεταλληνού

γραφίστρια-εκδότρια
 

Η τέχνη μας συντροφεύει! Οι δημιουργοί: Πηνελόπη Βολτέρρα, Τζίνος Δημητράτος, Σπύρος Κολυβάς, Σπύρος Κουρσάρης, Αναστασία Κροκίδη, Δημήτρης Μηλιώτης, Κώστας Τόμπρος.

Ένα μέρος θα δοθεί δωρεάν σε καλλιτέχνες και σε φορείς
Ο αριθμός είναι περιορισμένος!!!

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News