Τι παίζει Σήμερα

Του μελιού το πανηγύρι: Γνωρίστε το βραβευμένο Κερκυραϊκό μέλι

Του Μελιού το Πανηγύρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα μαγαζιά της Κέρκυρας το 2016.

Του μελιού το πανηγύρι: Γνωρίστε το βραβευμένο Κερκυραϊκό μέλι

Μετά την λήξη των σπουδών τους τα δύο αδέρφια ο Άγγελος και η Βάσια, βλέποντας πως κάθε χρόνο ενθουσίαζαν φίλους και γνωστούς με τις ποικιλίες του μελιού τους, αποφάσισαν να αναλάβουν επαγγελματικά το χόμπι των γονιών τους και να επικοινωνήσουν αυτές τις ποικιλίες και στο υπόλοιπο νησί και όχι μόνο. 

Με μεράκι προς το προϊόν τους και αγάπη προς το νησί τους, ύστερα από χρόνια εμπειρίας κατέληξαν στην τέλεια συνταγή για να γλυκάνουν τον ουρανίσκο μας, με δυο ποικιλίες μελιού.

Το μέλι Δάσους πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, συλλέγεται κατά το μήνα Σεπτέμβριο από μελιτώματα δέντρων, δηλαδή τον φλοιό τους και προτιμάται από όσους θέλουν να ταξιδέψουν στις χειμωνιάτικες γεύσεις της Κέρκυρας. 

Το μέλι Ανθέων, γεμάτο αρώματα από την πλούσια ανθοφορία του νησιού μας για αυτούς που προτιμούν ένα πιο ανάλαφρο ταξίδι στον κόσμο του μελιού, συλλέγεται κατά το μήνα Ιούνιο.

Και τις δύο ποικιλίες θα τις συναντήσετε σε δύο διαφορετικές σειρές. Την Premium, που εμφιαλώνεται σε διάφορα μεγέθη, με σκοπό να κλέψει τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη του νησιού και να γίνει το πιο γλυκό αναμνηστικό και την Basic που απευθύνεται στον ντόπιο καταναλωτή και εμφυαλώνεται σε μεγαλύτερες συσκευασίες με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μιας ελληνικής οικογένειας. 

Του μελιού το πανηγύρι: Γνωρίστε το βραβευμένο Κερκυραϊκό μέλιΈχοντας ως σύμμαχο την εξαιρετική, ποιοτική βλάστηση του νησιού που μας προσφέρει αυτές τις δύο ποικιλίες, το μέλι Ανθέων και το μέλι Δάσους και γνωρίζοντας πως το κερκυραϊκό μέλι είναι ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας, τα δύο αδέρφια με στόχο πάντα την εξέλιξη, έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχουν συμμετάσχει σε διαγωνισμούς, όπου επαγγελματίες γευσιγνώστες και επιστήμονες έχουν κρίνει το μέλι τους για την γεύση και την ποιότητά τους.

Τελευταία και σημαντική ήταν συμμετοχή τους στον διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste στο Λονδίνο, από τον οποίο έφυγαν έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και μια ακόμη σημαντική διάκριση. 

Του μελιού το πανηγύρι: Γνωρίστε το βραβευμένο Κερκυραϊκό μέλι

Η πιο γλυκιά περίοδος του χρόνου, τα χριστούγεννα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το μέλι. 

Αυτή είναι λοιπόν η πλέον κατάλληλη εποχή για να γνωρίσετε καλύτερα Του μελιού το πανηγύρι. Μελομακάρονα, δίπλες, μπακλαβάδες, μηλόπιτες και πολλά ακόμη γλυκά, θα απογειωθούν με τις δύο ποικιλίες μελιού "Tου μελιού το πανηγύρι" και θα γίνουν ακόμη πιο λαχταριστά. 

Με την ευκαιρία των ημερών λοιπόν, δοκιμάστε τον κερκυραϊκό διατροφικό θησαυρό που μας δίνει η φύση και σίγουρα θα κερδίσει μια θέση στον πάγκο της κουζίνας σας και στην καρδιά σας. 

 

Του μελιού το πανηγύρι: Γνωρίστε το βραβευμένο Κερκυραϊκό μέλι

 

Του Μελιού το Πανηγύρι

Μελισσοκομική Δεμερτζόγλου

Δ/νση: Άγιος Ιωάννης, Κέρκυρα

Τηλ.: 6979837375

Facebook page: Του μελιού το πανηγύρι

 

 
 

Επιμέλεια: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News