Τι παίζει Σήμερα

Το Τμήμα Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Ιονίου Πανεπιστημίου

Το Τμήμα Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Ιονίου ΠανεπιστημίουΤο Τμήμα Τουρισμού έχει ως αποστολή την παροχή εκπαίδευσης και την κατάρτιση επιστημόνων στην επιστήμη του Τουρισμού, εντός ενός διεπιστημονικού πλαισίου, συνδυάζοντας τις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, όπως ενδεικτικά τη διοίκηση, την οικονομία, την ιστορία, με την Επιστήμη της Πληροφορικής, και ειδικότερα τις ψηφιακές τεχνολογίες, τα εικονικά εργαλεία αναπαράστασης και προβολής και τα πληροφοριακά συστήματα.

Το όραμα του Τμήματος Τουρισμού είναι να γίνει κέντρο αναφοράς που εξελίσσει, συνθέτει και ολοκληρώνει τις επιστήμες που εξετάζουν την τουριστική ανάπτυξη με στόχο την αποτελεσματική διοίκηση των σύγχρονων τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Η εκπλήρωση του οράματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της αριστείας στην εκπαίδευση και την έρευνα στους τομείς των επιστημονικών ενδιαφερόντων του προγράμματος σπουδών, σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η φιλοσοφία του προγράμματος σπουδών εξετάζει τη φύση και τα χαρακτηριστικά της βιομηχανίας τουρισμού και εξερευνά πώς αυτή μπορεί να προωθηθεί, να διοικηθεί και να μετασχηματιστεί με την υποστήριξη σύγχρονων διοικητικών εργαλείων αλλά και των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 2018 με έδρα την πόλη της Κέρκυρας, (ΦΕΚ 142/τ.Α’/03.08.2018).Προσωρινός Κοσμήτορας: Βάϊος Βαϊόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος ΙστορίαςΑναπληρωτής Κοσμήτορας: Σαράντος Καπιδάκης, Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας.

Το Τμήμα Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Ιονίου ΠανεπιστημίουΗ Σχολή Οικονομικών Επιστημών απαρτίζεται από τα ακόλουθα Τμήματα:

Το Τμήμα Τουρισμούμε έδρα την Κέρκυρα.

Το Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης με έδρα τη Λευκάδα

 

Το τμήμα Τουρισμού στεγάζεται έναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας και όλες τις πληροφορίες για τη Σχολή μπρείτε να βρείτε εδώ: http://tourism.ionio.gr/

Κτίριο “Καλυψώ”, Π. Βραΐλα Αρμένη 4,
Κέρκυρα, 49132
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ. +30 26610 80760, +30 26610 80761

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News