Τι παίζει Σήμερα

To 2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας υποδέχτηκε καθηγητές από το εξωτερικό στην Κέρκυρα

To 2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2019 υποδέχτηκε καθηγητές από την Ισπανία, την Σλοβακία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία στα πλαίσια του διακρατικού προγράμματος ERASMUS+

 ERA+ - “Integrated Learning Challenges” 2019-1-EL01-KA229-062470

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους και στα πλαίσια του προγράμματος στο οποίο το 2ο Γυμνάσιο  έχει συντονιστικό ρόλο, οι καθηγήτριες κα. Βούλγαρη Νυμφοδώρα και κα. Λαγού Μαριαλένα επιμελήθηκαν τη διοργάνωση στην οποία πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις, πρότυπα μαθήματα  και συναντήσεις μεταξύ των καθηγητών.  Στόχος η ανταλλαγή καλών πρακτικών και ο άρτιος  σχεδιασμός του επόμενου σταθμού, στο ταξίδι αυτό της γνώσης και της καινοτόμου μάθησης,  με μαθητές που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία το Φεβρουάριο του 2020.

To 2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας υποδέχτηκε καθηγητές από το εξωτερικό στην Κέρκυρα

Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή Δρ. Αριστείδη Μουζακίτη για τη διάλεξη και το πρότυπο μάθημα Γεωγραφίας που είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε και στον κ Ονούφριο Παυλογιάννη για την παρουσίαση του, στην κα. Ζερβού Μαρία εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για τα θέματα παιδείας για το καλωσόρισμα στο Δημαρχείο και στον κ. Κώστα Πρίφτη για την εμπνευσμένη διάλεξή του στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ. Επίσης ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό του παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης Κέρκυρας και του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης , την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας και τη Μητρόπολη Κέρκυρας για τη παραχώρηση αιθουσών διαλέξεων και τελετών. Καθώς επίσης την Έφορο Αρχαιοτήτων Κέρκυρας κα. Τένια Ρηγάκου και την κα. Αγγελική Ροδίτη αρχαιολόγο για την ξενάγηση που μας προσέφερε στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Την ερχόμενη εβδομάδα 03-08 Νοεμβρίου 2019 το 2ο Γυμνάσιο θα έχει τη χαρά να φιλοξενηθεί στην Ιταλία στα πλαίσια υλοποίησης ενός ακόμα προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συντονίστρια χώρα είναι η Λιθουανία και η Ελλάδα συμμετέχει μαζί με Κροατία, Β. Μακεδονία, Τουρκία και Ιταλία.

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News