Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

The White House Restaurant: Θαλασσινή αύρα και υπέροχες γεύσεις στο σπίτι των Durrells

Σε έναν από τους πιο όμορφους κόλπους της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας, στο Καλάμι, βρίσκεται ένα υπέροχο παραδεισένιο μέρος. Το χαρακτηρίζουν η ελληνική νησιώτικη φιλοξενία και οι φρέσκιες θαλασσινές γεύσεις. 

The White House Restaurant: Θαλασσινή αύρα και υπέροχες γεύσεις στο σπίτι των Durrells

Το White House ήταν το σπίτι όπου έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του ο γνωστός Βρετανός συγγραφέας Lawrence Durrell με την οικογένεια του. Ο αδερφός του, Gerald Durrell στην αυτοβιογραφία του «Η οικογένειά μου και άλλα ζώα» περιγράφει τα χρόνια που έζησε στην Κέρκυρα, τις φυσικές ομορφιές, τα ήθη και τα έθιμα της, αποκαλώντας την συχνά "paradise"

Στο πρώτο επίπεδο του White House, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, δίπλα από τα σμαραγδένια νερά, βρίσκεται ένα εστιατόριο προσηλωμένο στην παράδοση, στην ποιότητα και τις εκλεκτές γεύσεις. 

Θα απολαύσετε ντόπιο κρασί, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που ψαρεύονται καθημερινά από αλιευτικά σκάφη του εστιατορίου και παραδοσιακές Ελληνικές και Κερκυραϊκές συνταγές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και ντόπια γι’ αυτό και το μενού αναπροσαρμόζεται συχνά ανάλογα με την εποχή. 

Στο μενού του White House υπάρχουν ακόμη και κάποια αγαπημένα πιάτα των Durrells που παρέμειναν να συνδέουν ακόμη περισσότερο το σήμερα με την πλούσια ιστορία του μέρους.

Στο White House μπορείτε να φτάσετε οδικώς αλλά μπορείτε και να εκμεταλλευτείτε τις άρτιες υποδομές του και τον ιδιωτικό μόλο που διαθέτει μπροστά στο εστιατόριο και να φτάσετε με βάρκα. Ακόμη μπορείτε πριν ή μετά το γεύμα σας, να νοικιάσετε κάποια από τις βάρκες ή τα σκάφη του White House και να εξερευνήσετε τους ατελείωτους όρμους και κόλπους της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας. 

To πασίγνωστο White House προσελκύει κάθε χρόνο επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θέλουν να δουν από κοντά τον μικρό επίγειο παράδεισο για τον οποίο οι Durrells μιλούσαν με τόση αγάπη. Διαθέτει υπέροχα διαμερίσματα και βίλες, το The White House Restaurant, ενοικιάσεις σκαφών και πολλές ακόμη παροχές. Είναι σημείο σταθμός στο νησί της Κέρκυρας για όσους θέλουν να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών. 

 

The White House Restaurant: Θαλασσινή αύρα και υπέροχες γεύσεις στο σπίτι των DurrellsThe White House Restaurant

Δ/νση: Καλάμι

Τηλέφωνα κρατήσεων: +30 6979881131,+30 2663 091040

Facebook page: The White House Holiday Experience

Website: thewhitehouse.gr

 

 

 

Σύνταξη-επιμέλεια: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News