Τι παίζει Σήμερα

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/2019

H TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, που διοργανώνει συνέδρια σε όλο τον κόσμο αφιερωμένα σε ιδέες που αξίζει να διαδοθούν (Ideas Worth Spreading). 

Ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια με σκοπό να συγκεντρωθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου. Από τις θεματικές του πρώτου αυτού συνεδρίου, Technology, Entertainment, Design, προέκυψε και το όνομά της. Σύντομα η δημοτικότητα της TED εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας πλέον όλα τα πεδία απασχόλησης. Μια φορά τον χρόνο διοργανώνεται ένα διεθνές συνέδριο της TED, το TED Global ενώ ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx διοργανώνονται από κοινότητες, οργανισμούς αλλά και άτομα, καθημερινά, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κάνουν συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο. 

Στην πραγματικότητα κάθε μέρα, πέντε εκδηλώσεις TEDx πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 130 χώρες, με ομιλητές, στοχαστές και εφευρέτες να παρουσιάζουν τις ιδέες τους. 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/2019

Το πρώτο TEDx στην Κέρκυρα είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2019 στην Ιόνιο Ακαδημία. 

Οργανώνεται από τη φοιτητική κοινότητα του νησιού υπό την αιγίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου με στόχο την προβολή απόψεων αξιόλογων προσωπικοτήτων που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και θα προωθούν τη γνώση, την έμπνευση και τον προβληματισμό. Φιλοδοξία αποτελεί η διάδοση ιδεών και εμπειριών που αξίζει να ακουστούν και η ενεργοποίηση της σκέψης ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Το TEDxIonianUniversity έχει θεματική του τον όρο “PRISMA”, ο οποίος μπορεί να αποδοθεί με ποικίλους τρόπους, καθώς τον συναντάμε σαν όρο στα μαθηματικά, τις επιστήμες, την καθημερινή μας ζωή ακόμα και στην φωτογραφία.

Το PRISMA είναι ένα αντικείμενο που διαθλά το φως παράγοντας μια παλέτα χρωμάτων. Κάθε άτομο που επεξεργάζεται, σκέφτεται ή πρόκειται να πάρει μια απόφαση, αποτελεί ένα πρίσμα που αντανακλά διαφορετικές αποχρώσεις του χρωματικού φάσματος στην κοινωνία. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δηλαδή η οπτική μας, μας επιτρέπει να δρούμε, να εξελισσόμαστε και τελικά να ορίζουμε την πορεία μας. Άραγε τι σπάνιο και μοναδικό θα μπορούσε να προκύψει από την αλληλεπίδραση πολλών διαφορετικών πρισμάτων; 

Εφόσον η κανονικότητα είναι απλά μια νόρμα, το να κοιτάξουμε μέσα από το πρίσμα κάποιου άλλου, ίσως να είναι το κλειδί για να ελευθερωθούμε.

Δείτε το πρόγραμμα του TEDxIonianUniversity

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/2019

Δείτε αναλυτικά τους ομιλητές του TEDxIonianUniversity

Chaos 11:20-13:00

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201911:20-11:40 Εvgenia Thanou, «Ακροβατώντας»

Το 2012, βραβεύτηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την αριστεία σε προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Ευγενία Θάνου είναι Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

Έχει εκτενή ειδική εμπειρία στην υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατρικής φροντίδας έργων Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. Για πάνω από 15 χρόνια είναι μέλος των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

Σημαντικός είναι ο ρόλος της στην διαχείριση του οργανισμού, στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στη στελέχωση ομάδων για εθνικές και διεθνείς αποστολές. Είναι υπεύθυνη για το συντονισμό όλων των Ανοιχτών Πολυιατρείων, του ξενώνα που προσφέρεται ως άσυλο και άλλων προγραμμάτων της οργάνωσης.

Στην σκηνή του TEDxIonianUniversity, θα μας μεταδώσει το δικό της μήνυμα: ψάξτε την έμπνευση που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το χάος και να χρωματίσετε την ψυχή σας.

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201911:40- 12:00 Chloe Kritharas Devienne, «Je suis, donc je crée»

Η Ελληνογαλλίδα φωτογράφος Chloe Kritharas Devienne γεννήθηκε στο Παρίσι το 1988. Το 2006 φοίτησε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Παρισιού και λίγα χρόνια αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη φωτογραφία στην Leica Academy της Αθήνας. 

Έχει συνεργαστεί τόσο με γαλλικά όσο και με ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις φωτογραφίες της έχει καλύψει διάφορα κοινωνικά θέματα, ελληνικές παραδοσιακές γιορτές και έχει εκθέσει κάποια από τα έργα της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία. Το έργο της χαρακτηρίζεται από έμφαση στην ανθρωπότητα.

Στη σκηνή του TEDxIonianUniversity, θα μας μιλήσει για το πώς η δημιουργία μπορεί να μας βοηθήσει να βγούμε από το «σκοτάδι».

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201912:00-12:20 Dimitris Damigos, «Θάνατος: ένας καλλιτέχνης στην υπηρεσία της ζωής»

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1957 όπου και μεγάλωσε.

Σπούδασε Ψυχολογία και ειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λυών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου στο αντικείμενο της Ιατρικής Ψυχολογίας και εκπαιδεύτηκε στην Συστημική Ψυχοθεραπεία.

Σήμερα εργάζεται στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Ψυχολογίας. Είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ιατρικής Ψυχολογίας της Ψυχιατρικής Κλινικής και από το 2004 επιστημονικά υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Αντιμετώπιση του πόνου". Το επιστημονικό και κλινικό του έργο αφορά στους τομείς της Κοινωνικής Ψυχιατρικής, της Ψυχολογίας της Υγείας, της Ψυχοσωματικής, της Ψυχονεφρολογίας και της Ψυχοογκολογίας.

Στο TedxIonianUniversity καλείται να απαντήσει στο εξής ερώτημα: ο θάνατος είναι απαραίτητος για την συνέχεια της ζωής;

 

Epithany 15:00-16:40

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/2019 15:00-15:20 Roula Rouva, «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο»

Η πρώτη της γνωριμία με τον χώρο των επιχειρήσεων έγινε σε σχετικά μικρή ηλικία όταν ανέλαβε τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Το 2003 ιδρύει την δική της εταιρία με την επωνυμία Roula Rouva Real Estate Agency, η οποία τώρα αποτελεί μόνο ένα μέρος του RR Group of Companies.

Σήμερα, το τριπλά βραβευμένο μεσιτικό γραφείο Roula Rouva Real Estate Agency με έδρα την Κέρκυρα , από τα European Property Awards για τις χρονιές 2016- 2017- 2018 και η προσωπική της διάκριση ως "Γυναίκα Ηγέτιδα Επιχειρήσεων" από τις εκδόσεις who is who, την τοποθετούν στην κορυφή στους επιχειρηματικούς κύκλους. 

Στην σκηνή του TedxIonianUniversity θα μας βάλει σε προβληματισμό: είμαστε αυτοί που πιστεύουμε εμείς για τον εαυτό μας ή αυτοί που πιστεύουν οι άλλοι για εμάς;

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201915:20 - 15:40 Μιγκέλ Νικολέλης, «Τhe True Creator of Everything: How the Human Brain Shaped the Universe as We Know it»

Ο Μιγκέλ Νικολέλης είναι καθηγητής Νευροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ντιουκ των Ηνωμένων Πολιτειών και επικεφαλής της πρωτοποριακής έρευνας «Walk Again». 

Ο Δρ. Νικολέλης σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Hahnemann. Είναι συνιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Διεθνούς Ινστιτούτου Νευροεπιστημών Edmond and Lily Safra, με έδρα το Νατάλ της Βραζιλίας. 

Στην καριέρα του αριθμεί δεκάδες διακρίσεις και βραβεύσεις. Το 2010 του απονεμήθηκε το Βραβείο Καινοτομίας του NIH για την έρευνα του και τον Ιανουάριο του 2011, ανακηρύχθηκε από τον Πάπα Βενέδικτο 16ο ως τακτικό μέλος της Ακαδημίας Επιστημών Βατικανού. 

Ο ελληνικής καταγωγής καθηγητής δημιούργησε τον εξωσκελετό που επέτρεψε σε ένα τετραπληγικό παιδί να κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα στην Έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, που έλαβε χώρα στην Βραζιλία.

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201915:40 - 16:00 Akis Palamidis, «The Swedish habit of success and why we should all adopt it»

Είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας Έλληνας στον τρόπο ζωής και την νοοτροπία μια ξένης χώρας όπως η Σουηδία;

Ο Άκης Παλαμήδης μας λύνει την απορία στις 18 Μάιου στο πρώτο TedxIonianUniversity! 

Ο Άκης Παλαμήδης είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος μάρκετινγκ της FoodTech εταιρίας Gastronaut Catering, η οποία βραβεύτηκε ως "FoodTech Εταιρεία της Χρονιάς 2017" στη Σουηδία και ήταν υποψήφια για το βραβείο "Πρωτοπόρος της Χρονιάς 2018" από το White Guide μαζί με τον chef Mathias Dahlgren με τέσσερα αστέρια Michelin και δύο ακόμη βραβευμένα εστιατόρια. 

Ο Άκης ξεκίνησε την καριέρα του ως κειμενογράφος στην διαφημιστική McCann Erickson στην Αθήνα, ενώ σπούδαζε Επικοινωνία και Διαφήμιση στο American College of Greece. Συνέχισε τις σπουδές του στη Βοστόνη, όπου εργάστηκε και έλαβε το μεταπτυχιακό του με την ειδικότητα Integrated Marketing Communication από το Emerson College και αργότερα έλαβε μεταπτυχιακό στα Οικονομικά από το ACG στην Αθήνα. 

Το 2010 μετακόμισε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου εργάστηκε ως στρατηγικός διευθυντής στον χώρο της διαφήμισης μέχρι την ίδρυση του Gastronaut Catering. 

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201916:00- 16:20 Cacao Rocks «Αναζητώντας ταυτότητα»

Ένας διαγωνισμός graffiti που διοργανώθηκε από την Greenpeace στην Κέρκυρα του έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψει το ταλέντο του.

Ο street artist Cacao Rocks, πέρα από τις εικαστικές του παρεμβάσεις στους δρόμους της Αθήνας για τις οποίες είναι γνωστός, βάφοντας τοίχους, αφήνοντας γλυπτά σε κεντρικά σημεία της πόλης, είναι ξεχωριστός διότι δεν είναι ο καλλιτέχνης που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. 

Το National Geographic Traveler, δεν τον χαρακτήρισε άδικα «Graffiti Guru». 

Στις 18 Μαΐου, στην σκηνή του TedxIonianUniversity θα μας μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο οι δυσκολίες της ζωής μπορούν να εξελιχθούν σε έμπνευση για τη δημιουργία τέχνης.

 

Chroma 18:00-19:40

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201918:20- 18:40 Dimitris Faitas «Κάνε την Δευτέρα Παρασκευή»

Ο Δημήτρης Φαϊτάς είναι επιχειρηματίας στον τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και των νέων τεχνολογιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, φοίτησε στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΑΤΕΙ Αθήνας και συνέχισε με σπουδές Management στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το 2003 δημιούργησε το Corfuland.gr, τη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα της Κέρκυρας. To 2011 ίδρυσε την εταιρεία “Epipla.com – Επαγγελματικά Έπιπλα” η οποία άλλαξε τον τρόπο εξοπλισμού των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων εστίασης στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε όλη την Ευρώπη.

Το 2018 μαζί με άλλους τρεις επιχειρηματίες του κλάδου ίδρυσαν τη Filox - Booking Online, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση επαγγελματικής ιστοσελίδας και συστήματος online κρατήσεων. 

Στις 18 Μαΐου στο πρώτο TEDxIonianUniversity, θα μας μιλήσει για την σημασία του να αγαπάς την δουλειά σου καθώς και τον σωστό τρόπο αναζήτησης της. 

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201918:40- 19:00 Alexandra Polymenakou, «Το να κυνηγάμε τα όνειρά μας δεν είναι κλισέ»

Επιμονή, στρατηγική, συνέπεια. Αυτές είναι τρεις από τις βασικές αρετές της Αλεξάνδρας Πολυμενάκου, η οποία μέσα από το AP SHOWROOM συμβουλεύει και προωθεί μία δυνατή ομάδα ανερχόμενων Ελλήνων σχεδιαστών.

Αγαπούσε και παρακολουθούσε πάντα την τέχνη και τη μόδα, έχοντας ως όνειρο τη δημιουργία ενός χώρου που θα συνδύαζε και τα δύο. Η πολυετής εμπειρία της ως sales manager, buyer και merchandiser, ενέτεινε την ανάγκη δημιουργίας ενός living space, στο οποίο φιλοξενεί συλλογές ανερχόμενων καθώς και καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών με δυνατό όραμα και προοπτική. 

Στο TEDxIonianUniversity στις 18 Μαΐου θα μας μιλήσει για το πώς η ίδια, κυνηγώντας τα όνειρά της, έφτασε ψηλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201919:00-19:20 Georgios Cherouvim, «Πώς ο δημιουργικός κώδικας ανοίγει νέους ορίζοντες στις τέχνες»

Ο Γεώργιος Χερουβείμ είναι ψηφιακός καλλιτέχνης, σκηνοθέτης για animation και supervisor ψηφιακών εφέ. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει έδρα στην Νέα Υόρκη.

Τα animation του έχουν προβληθεί σε δεκάδες φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Το 2014 είχε την ατομική του έκθεση πολυμέσων Monomorphia στην Αθήνα και παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές άλλες ομαδικές εκθέσεις τέχνης. Αποφοίτησε από το Εθνικό Ίδρυμα για Ψηφιακό Animation της Μεγάλης Βρετανίας. 

Ανά τα χρόνια έχει εργαστεί στην παραγωγή ψηφιακών εφέ σε ταινίες όπως του Superman, Harry Potter και X-Men, έχει αναλάβει να διαφημίσει εταιρείες όπως οι Dell, Hewlett-Packard, AT&T και Microsoft, όπως επίσης και έχει πραγματοποιήσει εμπειρίες Virtual Reality για τους The NY Times, Game of Thrones, Samsung και Qualcomm. Το 2016 μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου εργάστηκε στην Framestore για τέσσερα χρόνια, αλλά πρόσφατα έγινε ελεύθερος επαγγελματίας και ξεκίνησε το δικό του στούντιο. 

Στις 18 Μαΐου στο πρώτο TEDxIonianUniversity, θα μας μιλήσει για το πως μπορεί να επιτευχθεί η προσωπική εξέλιξη μέσω της τεχνολογίας.

 

Δείτε τους performers του TEDxIonianUniversity

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/2019

 

12:40-13:00  Performance by the Synthesis Ensemble of the Department of Music Studies of Ionian University 

Tο "Εργαστήριο Σύνθεσης" δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2019, από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, με πρωτοβουλία της φοιτήτριας Σοφίας Μπαρδούτσου. 

Στόχος του εργαστηρίου είναι να προωθήσει τη διαρκή ανταλλαγή ιδεών, γνώσεων και δημιουργικής έμπνευσης μεταξύ συνθετών και εκτελεστών, καθώς υποστηρίζει πως οι δύο αυτές ιδιότητες, δεν πρέπει να λειτουργούν αποκομμένα. Το εργαστήριο απαρτίζεται από τους Ισμήνη Μπεκ, Πράξιλλα Μπότου, Σοφία Μπαρδούτσου, Χάρη Πανδή, Βαγγέλη Δούγαλη, Μάνθο Δαμίγο, Φίλιππο Κετεντζιάν, Βασίλη Πίγκα, Ηλία Αναστασίου και Αλέξανδρο Χατζητιμοθέου. 

Στο ΤEDxIonianUniversity θα εξερευνήσουν τι μπορεί να συμβεί στον τρόπο που ακούμε και αλληλεπιδρούμε με τους γύρω μας, μέσω της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας, όταν στη θέση του πρίσματος βρεθούν ένα μικρόφωνο, τα μουσικά όργανα και η σκέψη μας. Η παράσταση θα συνοδεύεται από την προβολή βίντεο της Γεωργίας Πέρρα. 

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201916:20-16:40 Performance by T.S.M. Trio

Το T.S.M. Trio δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2018. Αποτελείται από τρεις φοιτητές του Μουσικού τμήματος του Ιονίου πανεπιστημίου, τον Γιώργο Μουστάκα στην κιθάρα, Παναγιώτη Θέμα στα τύμπανα και τον Παναγιώτη Σμαρνάκη στο Hammond Organ. 

Επηρεασμένοι από τα ορκαντρίο της δεκαετίας του 60' όπως αυτά των Jimmy Smith, Groove Holmes, Grant Green, Big John Patton κ.α, προσπαθούν να γεφυρώσουν τις ρίζες και την παράδοση αυτής της μουσικής με τις προσωπικές τους προσδοκίες και βλέψεις. 

Στο TEDxIonianUniversity θα κινηθούν μέσα στα πλαίσια της γλώσσα της τζαζ, ενώ παράλληλα θα επιχειρήσουν μέσω του αυτοσχεδιασμού να δημιουργήσουν ένα realtime μουσικό αποτέλεσμα. Θα ακουστούν διασκευές αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις. 

 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/201919:20-19:40 Performance by Niki Giannou's Dance School

Η Νίκη Γιάννου είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκη Κονταξάκη». Το 2010 άνοιξε τη δική της σχολή χορού στην Κέρκυρα και κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλά πολιτιστικά δρώμενα, έχει διοργανώσει παραστάσεις και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης. 

Στη σκηνή του TEDxIonianUniversity η Νίκη Γιάννου και η χορευτική της ομάδα θα ερμηνεύσουν το πρίσμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, με μια χορογραφία βασισμένη σε αυτό.

 

Παρουσιαστής του TEDxIonianUniversity 

TEDx στην Κέρκυρα. Δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 18/05/2019

Γιώργος Χατζηπαύλου

Τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy, ενώ το 2014 δημιούργησε το «Stand up for U», έναν θεσμό κωμωδίας που στηρίζει φιλανθρωπικές δράσεις. 

Εκτός από τις σόλο παραστάσεις του, ο Γιώργος Χατζηπαύλου έχει συνεργαστεί σε περιοδείες του στην Ελλάδα με Άγγλους κωμικούς και κωμικούς του Comedy Store. Τον Νοέμβριο του 2017 πραγματοποίησε την μεγαλύτερη ελληνική περιοδεία stand-up comedy στην Ευρώπη. 

Ο ίδιος είναι μέλος της ομάδας που δημιούργησε το comedylab.gr, έχει γράψει και παρουσιάσει πλήθος σατιρικών εκπομπών, καθώς και τη θεατρική κωμωδία «72 Ώρες».

 

Επιμέλεια: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News