Τι παίζει Σήμερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Τουριστικό Χάρτη 2018 του ΟΛΚΕ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Τουριστικό Χάρτη 2018 του ΟΛΚΕ *Νέο: Παράταση υποβολής αιτήσεων έως τη Δευτέρα 07 Μαΐου 2018.

Ο Οργανισμός Λιμένος Κερκύρας Ανώνυμη Εταιρεία (ΟΛΚΕ Α.Ε.), για την τουριστική περίοδο του έτους 2018 θα εκδώσει και διανείμει στους επιβάτες κρουαζιέρας, δωρεάν, 150.000 αντίτυπα τουριστικού χάρτη της Πόλης της Κέρκυρας και του Νησιού με χάρτες και αναφορές και φωτογραφίες στα πλέον σημαντικά αξιοθέατα.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβληθούν στο έντυπο, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού https://corfuport.gr/  στην κατηγορία «OnLineΥπηρεσίες» / «Τουριστικός Χάρτης» / «Αίτηση Συμμετοχής».

Περιγραφή Εντύπου Χάρτη

Το έντυπο θα περιλαμβάνει:

α. Λεπτομερή χάρτη της Πόλης της Κέρκυρας.

β. Μικρό χάρτη της ευρύτερης περιοχής (Παλαιόπολη - Μον Ρεπό - Κανόνι - Ποντικονήσι).

γ. Χάρτη του Νησιού με τους κύριους οδικούς άξονες και τουριστικές πληροφορίες

(μουσεία – παραλίες κ.α.).

δ. Πληροφοριακά κείμενα και φωτογραφίες.

ε. Διαφημιστικές καταχωρίσεις.

Η θέση (γεωγραφική) κάθε διαφημιζόμενης επιχείρησης θα εμφανίζεται στον αντίστοιχό χάρτη (πόλεως, ευρύτερης περιοχής, νησιού). Τα κείμενα και οι χάρτες του εντύπου θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Τουριστικό Χάρτη 2018 του ΟΛΚΕ

Οι αιτήσεις θα γίνονται δέκτες από το σύστημα από την Παρασκευή 13/04/2018 και ώρα 00:01 έως και την Δευτέρα 07/05/2018 και ώρα 24:00.

Οι όροι και προϋποθέσεις έχουν επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και ειδικότερα στην κατηγορία: ΟΛΚΕ/Διακηρύξεις-Διαγωνισμοί. Για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 – 14.00 στη Γραμματεία  του ΟΛΚΕ Α.Ε.  [Τηλ. 2661045551].

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News