Τι παίζει Σήμερα

Fridays Cocktails @ Viral, 24/05/2019

Ώρα έναρξης: 18:00

Opening Party @ La Luz, 24/05/2019

Ώρα έναρξης: 14:00

Pharma Plus Φαρμακεία Χρ.Βρεττού-Χρ.Τσιριγγάκης: Λάμψη και ομορφιά για δύο τυχερούς

Pharma Plus Φαρμακεία Χρ.Βρεττού-Χρ.Τσιριγγάκης: Λάμψη και ομορφιά για δύο τυχερούςOι φαρμακοποιοί Χριστίνα Βρεττού και Χρίστος Τσιριγγάκης, ξεκίνησαν μαζί το 1993 το φαρμακείο τους, σε κεντρική πλατεία της Κέρκυρας στο Σαρόκο. Μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου φαρμακείου, το 2012 συνέχισαν ανοίγοντας το δεύτερο φαρμακείο τους στην εθνική οδό Παλαιοκαστρίτσας στην περιοχή Τζάβρος.

Η συνεργασία με την Pharma plus, ένα σύγχρονο δίκτυο φαρμακείων, δίνει εξειδικευμένες λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Τα φαρμακεία διαθέτουν μεγάλη επάρκεια φαρμάκων, ομοιοπαθητικών, μεγάλη γκάμα καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και παραφαρμακευτικών ειδών.

Ξεχωρίζουν για τις εξερετικά χαμηλές τιμές για την άρτια εξυπηρέτηση, γνώση, εμπειρία, ασφάλεια και εχεμύθεια στην παροχή υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Τα Pharma Plus Φαρμακεία Χρ.Βρεττού - Χρ.Τσιριγγάκης δίνουν τώρα την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν δύο υπέροχα προϊόντα της εταιρείας Pantenol Extra μέσα από τον 42ο διαγωνισμό Giveaway που διοργανώνουν. 

Pharma Plus Φαρμακεία Χρ.Βρεττού-Χρ.Τσιριγγάκης: Λάμψη και ομορφιά για δύο τυχερούς

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα "Φαρμακεια Χρ.Βρεττου- Χρ.Τσιριγγακης" στο Facebook κάνωντας κλικ εδώ και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1)Κάνετε Like στην σελίδα Φαρμακεια Χρ.Βρεττου- Χρ.Τσιριγγακης
2)Κάνετε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
3)Aφήστε ένα Comment στη φωτογραφία κάνοντας Tag 3 φίλους
4)Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας (Share)


*Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 03/12/18 με την ανακοίνωση των δύο τυχερών νικητών μέσα από τη σελίδα "Φαρμακεια Χρ.Βρεττου- Χρ.Τσιριγγακης"

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από το φαρμακείο Pharma Plus στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη 9. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26610-44720. 

Pharma Plus Φαρμακεία Χρ.Βρεττού-Χρ.Τσιριγγάκης: Λάμψη και ομορφιά για δύο τυχερούς

 

Δ/νση: Σαρόκο, Τζάβρος & Δασιά

Τηλέφωνα: 2661044720, 2661037872, 2661090052, 2661090506

Facebook page: Φαρμακεια Χρ.Βρεττου- Χρ.Τσιριγγακης

Corfuland Live Webcams

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

The White House Restaurant

Καλάμι

Δείτε live

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Corfuland News