Παναγιώτης Λάμπουρας: ο ταλαντούχος Κερκυραίος καλλιτέχνης με το βιολί

Ο Παναγιώτης Λάμπουρας είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Από πρώιμη ηλικία παρακολούθησε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στο Ιόνιο Ωδείο της Κέρκυρας ως μαθητευόμενος της Εύης Παππά. Δέθηκε συναισθηματικά με τη μουσική και αποφασίζει να λάβει τις κατάλληλες σπουδές στην Αθήνα. Διδάχθηκε μαθήματα βιολιού για αρκετά χρόνια και απέκτησε επαγγελματικό δίπλωμα με βαθμό άριστα παμψηφεί.  
 
Παναγιώτης Λάμπουρας: ο ταλαντούχος Κερκυραίος καλλιτέχνης με το βιολί
 
Στη πορεία λόγω της άμεσης εξέλιξής του στο τομέα της μουσικής μετακομίζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία για να συνεχίσει τις  μουσικές σπουδές του. Εντός διαστήματος δύο ετών παρακολούθησε μαθήματα στο Κονσερβατόριο της Ουτρέχτης , καθοδηγούμενος της Elisabeth Perry. Η καλλιτεχνική του δημιουργία αναγνωρίστηκε από σπουδαίους, πεπειραμένους μουσικούς ενώ το 2009 έκλεισε τ πρώτη του συνεργασία ως τραγουδιστής με τα μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων υπό την καθοδήγηση του Μουσικοσυνθέτη Γιώργου Κατσαρού. Προσφάτως διασκεύασε το πασίγνωστο κομμάτι "Χίλια Περιστέρια" του Γιώργου Ζαμπέτα και της Ιωάννας Κλειάσιου, σε μια πρωτότυπη διαφορετική εκτέλεση και ενορχήστρωση, εμπνευσμένη από τον ίδιο. Το 2017 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με παραγωγό και συνεργάτη τον Γιώργο Ανδρέου.
 
Απολαύστε τον:
 
Η μελωδική του φωνή, η μοναδική σκηνική του παρουσία, και έμφυτο ως προς τη μουσική ταλέντο του μάγεψε σε σύντομο χρονικό διάστημα το κοινό . Ασφαλώς , όντας μεγαλωμένος σε ένα τόπο γεμάτο μουσική, αποτέλεσε γι αυτόν πηγή έμπνευσης.
 
Παναγιώτης Λάμπουρας: ο ταλαντούχος Κερκυραίος καλλιτέχνης με το βιολί
 
Συντάκτρια: Ελεάννα Βασιλάκη 
 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News