Οι Κυπριακές Αερογραμμές προσθέτουν πτήσεις προς Κέρκυρα για το καλοκαίρι 2020

Από το καλοκαίρι του 2020 οι Κυπριακές Αερογραμμές προσθέτουν πτήσεις προς την Κέρκυρα από Λάρνακα, Μπρατισλάβα και Kosice.

“Οι Κυπριακές Αερογραμμές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική αγορά”, δήλωσε η διευθύντρια πωλήσεων της Cyprus Airways για την Ανατολική Ευρώπη, την Κύπρο και την Ελλάδα, κα Marilyn Constantinou, παρουσιάζοντας την αεροπορική εταιρεία σε ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές προσθέτουν πτήσεις προς Κέρκυρα για το καλοκαίρι 2020

Σήμερα στο χειμερινό της πρόγραμμα η Cyprus Airways πραγματοποιεί από Λάρνακα δέκα πτήσεις την βδομάδα προς Αθήνα, δύο προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, έξι πτήσεις προς Τελ Αβιβ και δύο προς Πράγα και Βηρυτό.

Ενώ από 21 Δεκεμβρίου θα προσθέσει τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Πάφο, για Αθήνα.

Στο θερινό πρόγραμμα της η Cyprus Airways από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προσθέτει στο ήδη υπάρχον δίκτυό της, πτήσεις προς Ρόδο, Σκιάθο, Πρέβεζα (νέα), Σαντορίνη (νέα), Κέρκυρα (νέα) καθώς και στη Ζυρίχη, στη Γενεύη, στη Βερόνα, στο Κάιρο, στη Μπρατισλάβα και το Kosice. Επίσης αυξάνει την συχνότητα των πτήσεων” ανακοίνωσε η κα Constantinou.
«Πηγαίνουμε πέρα ​​από το δίκτυο σημείων προς σημείο από τη Λάρνακα και θα επεκταθούμε από την ελληνική αγορά σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές», δήλωσε.
Eπίσης το καλοκαίρι του 2020, η Cyprus Airways, έχει προγραμματίσει απευθείας δρομολόγια από τη Μπρατισλάβα για Ρόδο και Κέρκυρα, καθώς και από Kosice για Κέρκυρα.
“Ένας από τους Κύριους στόχους μας είναι να συνδέσουμε το Τελ Αβίβ με την ελληνική αγορά στο μέλλον”, πρόσθεσε.
Η Cyprus Airways είναι μέλος της ΙΑΤΑ. Από την έναρξή της, η αεροπορική εταιρεία έχει κάνει συμφωνίες κοινού κωδικού με τις εταιρείες S7 Airlines, Bulgaria Air και Blue Air, επίσης με την Qatar Airways, την Arkia Air και πρόσφατα, με την Sky Express.

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News