Νέο κατάστημα Teostores στην Κέρκυρα

Η εταιρεία Teostores, με έδρα την Κοζάνη, είναι ένα πρακτικό πολυκατάστημα με μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων, η οποία εκτείνεται από τα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό σε μηχανήματα, υδραυλικά και εργαλεία, είδη προστασίας, δόμησης, αποθήκευσης, καθαριότητας και πλήθος άλλων αγαθών. 

Νέο κατάστημα Teostores στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα έχoυμε ανοίξει το τρίτο μας κατάστημα με σκοπό να προσφέρουμε στο Κερκυραϊκό κοινό πρακτικές και οικονομικές λύσεις για το σπίτι. 

Βρισκόμαστε επί της Εθν. Πέλεκα Εμπορικό κέντρο Αλεπούς σε ένα χώρο πλήρως ανακαινισμένo με άνετο parking και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε, ώστε να μάθετε και να επωφεληθείτε των εξαιρετικών προσφορών μας.

Διαγωνισμός: Για να γιορτάσουμε το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος, δίνουμε την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης της Κέρκυρας αλλά και όλου του νησιού να κερδίσουν ένα τραπέζι ΟΥΜΑ. Συμμετοχές στη σελίδα μας στο Facebook

Νέο κατάστημα Teostores στην Κέρκυρα

 

Νέο κατάστημα Teostores στην Κέρκυρα Teostores

Δ/νση: Εθν. Πέλεκα Εμπορικό κέντρο Αλεπούς

Τηλέφωνο: 2661043100

Facebook page: Teostores

Instagram: teostores.gr

Website: teostores.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News