Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία το Ελληνο-Γεωργιανό Αντάμωμα Πολιτισμού στην Κέρκυρα

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο  Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών  την 30/11 και 01/12/2018  με θέμα Αντάμωμα Ελληνο-Γεωργιανού Πολιτισμού στην Κέρκυρα  ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, εκδηλώσεις που είχαν πολυποίκιλο ενδιαφέρον (Αθλητικό –Πολιτιστικό)

Το σύμφωνο συνεργασίας και οι καλές σχέσεις μεταξύ του Γεωργιανού Συλλόγου  CAUCASUS και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών, η συνεργασία με τον Σύλλογο των  Ελλήνων Ολυμπιονικών και η επίσκεψη του επιτετραμμένου της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Κέρκυρα ήταν μέρος του διημέρου.

Επίσκεψη Ολυμπιονικών στα Δημοτικά Σχολεία της Κέρκυρας καθώς και στο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας

Την Παρασκευή 30.11.2018 αποστολή αποτελούμενη από 4 Ολυμπιονίκες

Κοζομπόλη Βούλα, Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Νίκη Μπακογιάννη ,Μαρία Γεωργάτου και η 6η Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες το 2018, Καρύδη Σπυριδούλα  πραγματοποίησαν  επίσκεψη σε 3 σχολεία της πόλης (7ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο και 4ο Γυμνάσιο )και σε 3 της περιφέρειας (Δημοτικό Σχολείο Κασσιόπης , Δημοτικό Σχολείο Θιναλίων και Γυμνάσιο Θιναλίων ) μίλησαν στους μαθητές για τις Αξίες του Ολυμπισμού καθώς και τα αθλήματα που εκπροσώπησαν, και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους  έκαναν τα παιδιά.

Κατά την διήμερη παραμονή τους στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας όπου συναντήθηκαν με αθλητές που έκαναν προπόνηση εκείνη την στιγμή.

Επίσκεψη Επιτετραμμένου  της Πρεσβείας της  Γεωργίας στην Κέρκυρα

Επίσημη επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποίησε ο επιτετραμμένος της Γεωργιανής Πρεσβείας στην Ελλάδα Κος Giorgi SHOSHITASHVILI  μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών όπου  έκανε διάφορες επαφές στον Δήμο Κέρκυρας με τον Αντιδήμαρχο Κον Απέργη Σταμάτη  και με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Κον Γαλιατσάτο.

Μουσικοχορευτική βραδιά – βράβευση Ολυμπιονικών

Το Σάββατο βράδυ είχαμε την χαρά να απολαύσουμε διάφορα μουσικοχορευτικά σχήματα στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας στην κορύφωση των εκδηλώσεων του διημέρου συμμετείχαν το Πολιτιστικό κέντρο  CAUCASUS με το χορευτικό του καθώς και το μουσικό του τμήμα.Ο Χορευτικός Όμιλος Κέρκυρας  , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών και το Ιόνιο Ωδείο με το Σύνολο Χάλκινων και την Σοπράνο Λία Κολυτά.

Με επιτυχία το Ελληνο-Γεωργιανό Αντάμωμα Πολιτισμού στην Κέρκυρα

Κατά την έναρξη τις εκδήλωσης βραβεύτηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών οι Ολυμπιονίκες – Βούλα Κοζομπόλη, Νίκη Μπακογιάννη, Μαρία Γεωργάτου, Σπυριδούλα Καρύδη, Παναγιώτα Δόση για την προφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.

Το διήμερο τελούσε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Ελλάδα και του Ομίλου για την UNESCOτεχνών  Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, είχε την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και την συνεργασία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Με επιτυχία το Ελληνο-Γεωργιανό Αντάμωμα Πολιτισμού στην Κέρκυρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών ευχαριστεί την δνση α’ θμιας και β’θμιας εκπαίδευσης Κέρκυρας για την άδεια εισόδου στα σχολεία , τους διευθυντές και το προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων (7ο Δημ. 3ο & 4ο Γυμνάσιο, Δημ. Κασσιώπης, Δημ. Θιναλίων και Γυμν. Θιναλίων) , τους χορηγούς της εκδήλωσης , τους  υπαλλήλους του Δημοτικού θεάτρου τους εθελοντές και τους ακούραστους Φίλους του που σε κάθε κάλεσμα είναι πάντα εκεί.

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News