Τι παίζει Σήμερα

Με επιτυχία η δράση στο Μουσείο Καποδίστρια σε πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού

Δελτίο τύπου για την δράση Ετοιμάζοντας τον κήπο του μουσείου Καποδίστρια Κέρκυρα 19.03.2017

Άλλο ένα βαγόνι προστέθηκε στο τραίνο που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2014 και μεταφέρει το μικρόβιο της συνεργασίας και του εθελοντισμού !

Με επιτυχία η δράση στο Μουσείο Καποδίστρια σε πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμούΜε επιτυχία η δράση στο Μουσείο Καποδίστρια σε πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού

Ο εξωραϊσμός του κήπου στο μουσείο Καποδίστρια, νομίζουμε ότι πέτυχε και τους τρεις στόχους :

1. Ανάδειξε την διάθεση για εθελοντισμό και προσφορά των συμπολιτών μας και συγχρόνως έδειξε την δύναμη της συνεργασίας.
2. Ο κήπος του Μουσείου άνοιξε της πόρτες του και 154 συμπολίτες μας απόλαυσαν τον κήπο και περπάτησαν στα μονοπάτια του Κυβερνήτη. 
3. Δημιουργία κουλτούρας ανακύκλωσης ! Δεν πετάμε και δεν καίμε τίποτα! Όλοι οι κορμοί και τα κλαδιά θα γίνουν πέλετ και κομπόστ ! 

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την συμβολή τους στην επιτυχία της σημερινής δράσης :
1. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου, το οποίο από την πρώτη στιγμή μας εμπιστεύτηκε και μας παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια.
2. Τους συνδιοργανωτές, Φίλοι του Μουσείου Ιωάννη Καποδίστρια, Χορωδία Ευρωπούλων και Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Κέρκυρας.
3. Την Αρχαιολογική Υπηρεσία Κέρκυρας και ιδιαίτερα την Κα Τένια Ρηγάκου.
4. Τον Δήμο Κέρκυρας , και ιδιαίτερα τον Κο Γιώργο Ζάραγκα για τις συμβουλές του και την καθοδήγηση του, καθώς και την Πολιτική Προστασία και ιδιαίτερα τον Κο Δημήτρη Πανδή για την παρουσία του με το πυροσβεστικό όχημα.
5. Όλους τους μεμονωμένους εθελοντές που γεμάτοι ενέργεια και χαμόγελο συμμετείχαν σε αυτήν την καταπληκτική ημέρα!
6. Το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας
7. Τον Οργανισμό Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων
8. Τα κορίτσια από το τμήμα Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου
9. Τον μεταφορέα Γιώργο Βασιλάκη !
10. Τον όμιλο επιχειρήσεων Diellas και ιδιαίτερα στον Κο Χάρη Αθηναίο για την προσφορά του σε κρουασάν νερά και χυμούς.


Θέλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε κατά την προετοιμασία και κατά την διάρκεια της δράσης:


• Τον Κο Ριγανά Γιώργο, ο οποίος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την απόλυτη επιτυχία του τρίτου στόχου.
• Τους νέους επιστήμονες : Την Δασοπόνο Ζωή Φουνδουλάκου, την Γεωπόνο Ευγενία Βιτουλαδίτη και τον Δασολόγο Γιάννη Γαστεράτο. Δεν προσέφεραν μόνο γνώσεις, καθοδήγηση, βοήθεια, εμπιστοσύνη και χαμόγελο κατά την ημέρα της δράσης αλλά και σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας !
• Αφήσαμε για το τέλος το μέλλον του τόπου μας : ευχαριστούμε την Αγέλη του 13ου συστήματος Αεροπροσκόπων Κέρκυρας καθώς και την 3η Αγέλη Λυκόπουλων Κέρκυρας ! Ευχαριστούμε την Μαρία Σχίζα, την Κατερίνα Παγκράτη, τους γονείς των παιδιών και τον περιφερειακό έφορο Προσκόπων Κον Γιάννη Δρυ.
• Βεβαίως θα ήταν παράλειψη μας αν δεν σταθούμε στην συνδιοργανώτρια αυτής της δράσης! Αισθανόμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε άψογα, ξεκούραστα και πάντα με χαμόγελο έναν νέο άνθρωπο ! Ευχαριστούμε Ντάρια Κόσκορου !

Για το όλοι μαζί για την Κέρκυρα
Σπύρος Νεράντζης

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News