Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Καθηγητής του Ωδείου Κερκύρας ο τρομπονίστας της Λυρικής Σκηνής Σπύρος Φαρούγγιας

Καθηγητής του Ωδείου Κερκύρας ο κορυφαίος τρομπονίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σπύρος Φαρούγγιας

Καθηγητής του Ωδείου Κερκύρας ο τρομπονίστας της Λυρικής Σκηνής Σπύρος Φαρούγγιας

Ο κορυφαίος τρομπονίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σπύρος Φαρούγγιας θα είναι από τον Σεπτέμβριο καθηγητής του Ωδείου Κερκύρας με αντικείμενο διδασκαλίας το τρομπόνι και το ευφώνιο. Ο διεθνούς φήμης σολίστ, έχοντας μια εξαιρετική καλλιτεχνική πορεία, έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια ενός από τα σημαντικότερα ιστορικά μουσικά ιδρύματα της χώρας μας.

Ο Σπύρος Φαρούγγιας γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1970. Ξεκίνησε μουσική στην Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος με τους αείμνηστους Γεώργιο Κούρκουλο, Χρήστο Ρούτση και Όθωνα Γκόγκα. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τρομπόνι στο Ωδείο Ραυμόνδη με καθηγητή τον Γιάννη Ελεφάντη. Κατέχει Πτυχίο Αρμονίας και Πτυχίο Διεύθυνσης και Ενοργάνωσης Πνευστών Οργάνων.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με Συμφωνικές Ορχήστρες της Ελλάδας, το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων καθώς και με άλλα σύνολα.

Έχει συμπράξει με την Ορχήστρα Νέων Μεσογείου, την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και την Ορχήστρα των Χρωμάτων.

Υπήρξε μέλος του Κουιντέτου Χάλκινων Πνευστών Melos Brassαπό το 1996 ως το 2014 με πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα, Ευρώπη, ΗΠΑ και Ιαπωνία.

‘Εχει διδάξει στο Δημοτικό Ωδείο Αγ. Παρασκευής, το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, το Ωδείο Κερκύρας, το Ωδείο Αθηνών και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Μαθητές του στελεχώνουν στρατιωτικές μπάντες, δημοτικές φιλαρμονικές και συμφωνικές ορχήστρες της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού.

Από το 1993 είναι μέλος της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News