Τι παίζει Σήμερα

Dj Kiko @ Stavento, 24/04/2019

Ώρα έναρξης: 16:00

Ιδανικές Ανοιξιάτικες βόλτες με το σκύλο σας στην Κέρκυρα

Ο ενθουσιασμός ζωγραφίζεται στο πρόσωπο του σκύλου σας και η ουρά κουνιέται ζωηρά όταν θα σας δει να παίρνετε το λουράκι και να ετοιμάζεστε για βόλτα έξω από το σπίτι ή να σας ακούει να λέτε "φεύγουμε"! Οι βόλτες αναζωογόνησης για τα σκυλιά είναι απαραίτητες για την ψυχολογία, όπως είναι για τους ανθρώπους. O Mάρτιος λοιπόν, ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, ο οποίος σηματοδοτεί την έναρξη ανθοφορίας, της καρποφορίας, αλλά και της ηλιοφάνειας είναι ιδανικός για αποδράσεις. Σας βρήκαμε ιδανικά μέρη όπου θα απολαύσετε μαζί με το σκύλο σας παιχνίδι και βόλτες στην Ανοιξιάτικη Κέρκυρα. 

Ιδανικές Ανοιξιάτικες βόλτες με το σκύλο σας στην Κέρκυρα

1. Το Άλσος Γαρίτσας

Ο εσωτερικός δρόμος στην παραλιακή της Γαρίτσας προς τον Ανεμόμυλο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς βόλτες με το σκύλο σας στην Κέρκυρα. Η πεζοδρόμηση και το "πράσινο" κάλλος της περιοχής στο Άλσος Γαρίτσας με θέα τη θάλασσα, φόντο το Παλαιό Φρούριο και τον Ανεμόμυλο είναι τα ιδανικά στοιχεία αυτής της αναζωογονητικής βόλτας για εσάς και το αγαπημένο σας σκυλάκι!

2.  Η πλατεία της Σπηλιάς

Η πλατεία Σπηλιάς με το συντριβάνι βρίσκεται πολύ κοντά στην παλιά πόλης της Κέρκυρας και εκεί μπορείτε να κάνετε ατελείωτες βόλτες με το σκύλο σας, έως το καφέ Γυαλί και τα βράχια με φόντο το νησάκι Βίδο.

3. Στον κήπο του Μον Ρεπό

Ο κήπος του Μον Ρεπό είναι μία ιδανική επιλογή για αναζωογονητική βόλτα για εσάς και το αγαπημένο σας σκυλάκι, λίγα λεπτά μόλις από το κέντρο της πόλης.

4. Στην παραλία του Ύψου

Στην παραλία του Ύψου καθημερινά θα συναντήσετε δεκάδες σκυλάκια να κάνουν βόλτες συνοδευόμενα από τους ιδιοκτήτες τους και είναι ιδανικά δίπλα στη θάλασσα για περπάτημα και παιχνίδι με τα ξύλα της θάλασσας.

Συντάκτρια: Φαϊτά Ελίνα

Corfuland Live Webcams

The White House Restaurant

Καλάμι

Δείτε live

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News