Τι παίζει Σήμερα

Η Tui προσθέτει πτήσεις Μάντσεστερ-Κέρκυρα για το 2020

Η Tui προσθέτει πολλούς νέους προορισμούς και συχνότητες από 13 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου για το επόμενο έτος στο μεγαλύτερο του καλοκαιρινό πρόγραμμα. Η κίνηση ακολουθεί τον φορέα εκμετάλλευσης που ανακοινώνει δύο εκατομμύρια επιπλέον θέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά την κατάρρευση του Thomas Cook. Το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, όπου έχουν προστεθεί 440.000 θέσεις. Το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτήσης του Tui από το βορειοδυτικό κόμβο - πρώην βάση Thomas Cook Airlines - περιλαμβάνει περισσότερη κάλυψη για μακρινά αποστάσεις. Προστίθενται ημέρες πτήσης για το Orlando Sanford, το Κανκούν και την Punta Cana στη Δομινικανή Δημοκρατία. Περισσότεροι από 16 ήδη υπάρχοντες προορισμοί, όπως το Λανθαρότε, η Σμύρνη και η Μάλαγα, έχουν προγραμματιστεί για είκοσι περισσότερες πτήσεις. Η συχνότητα αυξάνεται επίσης από το Μάντσεστερ στην Αττάλεια, το Νταλαμάν, την Κέρκυρα, τη Μενόρκα, την Enfidha, την Πάλμα και την Τενερίφη. 

Η Tui προσθέτει πτήσεις Μάντσεστερ-Κέρκυρα για το 2020

Η Tui, UK και η Ιρλανδία, διευθυντής αεροναυπηγών σχεδίων Karen Switzer δήλωσε: "Νωρίτερα αυτό το μήνα ο Tui ανακοίνωσε άλλα δύο εκατομμύρια έδρες σε πολλά αγαπημένα προορισμούς διακοπών και σήμερα η πλειοψηφία αυτών των θέσεων διατίθεται προς πώληση για το καλοκαίρι του 2020. " Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο όλων που κάνουμε και αυτή η επιπρόσθετη ανάπτυξη σε μερικά από τα αγαπημένα σημεία διακοπών του πελάτη μας αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή μας να ανακαλύψουν το χαμόγελό μας μαζί μας. "

Πηγή: http://www.travelweekly.co.uk/articles/347205/tui-adds-more-routes-and-frequencies-for-summer-2020?fbclid=IwAR0NzSQmjIbD7u7p8Kvcl88EgMMJV1-MboC_Z_wNYIvZLo-3en9Atj2wv64

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News