Τι παίζει Σήμερα

Fuego Summer Art Camp, 09-20/07/2018

Ώρα έναρξης: 05:00

Γνωρίστε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Master English School»

Το σχολείο μας

Η εκπαίδευση που παρέχουμε στο σχολείο μας απευθύνεται σ’ όλους όσους δηλώνουν ενδιαφέρον για την Αγγλική γλώσσα.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στον χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στην διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας μόνο δηλώνει εξειδίκευση, συνέπεια και εμπειρία.

Γνωρίστε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Master English School»

Τμήματα (Γενικά)

Ο μικρός αριθμός μαθητών σε κάθε τμήμα ενισχύει την αντίληψη και αίσθηση του «ιδιαίτερου» μαθήματος σ’ έναν άρτια εξοπλισμένο, φιλόξενο και ανακαινισμένο χώρο.

Τμήματα του ίδιου επιπέδου συμβαδίζουν, κάνουν το μάθημα αποτελεσματικό - ομοιογενές.

Τμήματα (Παιδικά)

Οι μαθητές και ιδιαίτερα (συγκεκριμένα) αυτοί των μικρών ηλικιών καλωσορίζονται στον κόσμο των Αγγλικών.

Με ειδικά προγράμματα ενθαρρύνεται η διάθεση τους να χρησιμοποιήσουν την γλώσσα τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο σταδιακά και φυσικά.

Όπως προβολή κινουμένων σχεδίων, παρουσίαση από αγγλόφωνα παιδικά τραγούδια και παραμύθια.

Εξάσκηση μαζί με μικρούς διαλόγους π.χ. Χαιρετισμούς ή απλές ερωτήσεις κάνουν την ώρα του μαθήματος να κυλάει ευχάριστα.

Γνωρίστε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Master English School»

Τμήματα (Εφηβικά)

Σχεδιασμένα ειδικά για να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα τους παρέχοντας επιπλέον κίνητρα γα την περαιτέρω μαθησιακή τους εξέλιξη στην Αγγλική γλώσσα.

Τους βοηθά επικοινωνώντας στα Αγγλικά μέσω Internet να κάνουν φίλους σε όλο τον κόσμο και να είναι «μέσα στα πράγματα».

Διδάσκεται ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων που τους βοηθά να έχουν πρόσβαση σε μία γκάμα διεθνών πιστοποιητικών υψίστης ποιότητας.

Με τα προκαταρκτικά διαγωνίσματα επαναλήψεων της διδαχθείσας ύλης, αλλά και τα τελικά διαγωνίσματα, οι μαθητές έχουν επίγνωση των δυνατών αλλά και αδύνατων σημείων ώστε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση μελέτης για να διορθωθούν.

Γνωρίστε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Master English School»

Τμήματα (Φοιτητικά - Ενηλίκων)

Γνωρίζοντας και σεβόμενοι την προσπάθεια και τον περιορισμένο χρόνο της συγκεκριμένης ομάδας σπουδαστών ακολουθείται ειδικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και της απαιτήσεις τους.

Παρέχεται ειδική προετοιμασία για τη συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης εκμεταλλευόμενοι την κατάλληλη περίοδο προς όφελος των σπουδαστών.

  • Απόκτηση Πιστοποιητικού γλωσσομάθειας για καταχώρηση σε βιογραφικό.

  • Εφαρμογή Αγγλικής γλώσσας, π.χ. Στο εμπόριο, τουρισμό κτλ.

Προγράμματα Σπουδών - Διδασκαλία

  • Το πάντρεμα μεθόδων διδασκαλίας (παραδοσιακής και σύγχρονης) π.χ. Με δανειστική βιβλιοθήκη, χρήση διαδραστικού πίνακα, εξάσκηση με υπολογιστή, εφαρμογές σε tablet, κάνει το μάθημα ενδιαφέρον και κρατάει τον κάθε σπουδαστή σ’ εγρήγορση.

  • Ο έξυπνος συνδυασμός δραστηριοτήτων και ασκήσεων διεγείρουν τη σκέψη για ευχάριστη μάθηση χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό από τη συγγραφική ομάδα του φροντιστηρίου

  • Οι τεχνικές και οι συμβουλές στρατηγικής που χρησιμοποιούνται οδηγούν στην επιτυχία όλων των εξετάσεων ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση του μαθητή. Προσφέρουν ενθουσιασμό στους σπουδαστές για να προχωρήσουν και σε εξετάσεις για υψηλότερου επιπέδου πιστοποιητικά

 

Γνωρίστε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Master English School»

 

Πτυχία

  • Προετοιμασία για Πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από ΑΣΕΠ

  • Β2: ECCE (Michigan)  / FCE (Cambridge) / TOEIC (B2) / MSU (B2) Deere American College

  • C1: TOEIC

  • C2: ECPE (Michigan) / CPE (Cambridge) / MSU (C2) Deere American College

  • IELTS

 

Στόχος μας

Χρησιμοποιώντας χρώμα και ποιότητα στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας οι μαθητές μας υιοθετούν θετική στάση απέναντι στην εκμάθηση και έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφού τα πιστοποιητικά που τους παρέχονται μέσω εξετάσεων αναγνωρίζονται Διεθνώς από δημόσιους φορείς, εταιρείες πανεπιστήμια και κολέγια. Επίσης, αποκτούν πραγματικές και πρακτικές ικανότητες στα Αγγλικά, παρόμοιες με όσους τα μιλούν ως μητρική τους γλώσσα.

 

Η φιλοσοφία της δουλειάς μας από ποια κεντρικά στοιχεία χαρακτηρίζεται;

Είναι ένας συνδυασμός επαγγελματισμού και συνέπειας στα χρονικά περιθώρια που δίνονται κυρίως στα ταχύρρυθμα τμήματα απόκτησης πτυχίου.

Η υπογραφή της δουλειάς μας είναι η προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε ο σπουδαστής να προσεγγίσει τη γλώσσα, να την καλλιεργήσει και να την χρησιμοποιήσει σωστά τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής.

Να μιλάει τη γλώσσα της παγκοσμιοποίησης μέσα από βιωματική μάθηση.

Γνωρίστε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Master English School»Master English School

Τηλ. 26610 37495

Κιν. 697 2085 273

Δ/νση: Αλβέρτου Κοέν 16, Κέρκυρα

Facebook: Master English School Dora Merianou

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

  

Corfuland Live Webcams

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Corfuland News