Τι παίζει Σήμερα

Exclusive Events δίπλα στη θάλασσα στο Flisvos Seaside

To Flisvos Seaside Cafe Restaurant, σίγουρα το ξέρετε ήδη και το αγαπάτε για την μοναδική τοποθεσία του και τη θαλασσινή του αύρα, τις αυθεντικές γεύσεις του και την εξαιρετική φιλοξενία του.

Exclusive Events δίπλα στη θάλασσα στο Flisvos Seaside

Αυτό που όμως μπορεί να μην ξέρετε, είναι ότι στο ειδυλλιακό αυτό περιβάλλον, σε ένα από τα καλύτερα spots του νησιού, διοργανώνονται events και εκδηλώσεις που συνδυάζουν τα πάντα. Μαγευτικό σκηνικό, δυνατές μουσικές επιλογές, κοκτέιλ και υπέροχο φαγητό.

 Όπως το event που πραγματοποιήθηκε στο Flisvos Seaside τον περασμένο Ιούνιο και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. 

Exclusive Events δίπλα στη θάλασσα στο Flisvos Seaside

Όσοι παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επίδειξη μόδας του Γιώργου Κουτούλια, με Κερκυραϊκούς και Αθηναϊκούς οίκους δίπλα από τη θάλασσα με φόντο το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και αμέσως μετά να απολαύσουν το ποτό τους και την καλή μουσική που επέλεξε για τη βραδιά ο Spiros Alexakis. 

Το 2019, το Flisvos Seaside είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο μοναδικές εκδηλώσεις που εσείς και η ομάδα του θα σχεδιάσετε παρέα. Αν φαντάζεστε τον γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας σε μια τοποθεσία που θα μαγέψει κάθε καλεσμένο, η φαντασία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα με ένα εκπληκτικό wedding event στην Κέρκυρα, έναν από τους πιο ονειρικούς wedding destinations. 

Αν σκέφτεστε να διοργανώσετε μια εκδήλωση που θα κάνει εντύπωση, ένα exclusive event ή ένα λαμπερό party, τότε το Flisvos Seaside είναι η ιδανική επιλογή. Στο Flisvos Seaside, μπορούν να φιλοξενηθούν ακόμη και παρουσιάσεις collection ή προϊόντων ή Business events που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα. 

Στο σημείο “ορόσημο” της Κέρκυρας, ένας μοναδικός χώρος διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και μια φιλοξενη ομάδα για να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Το Flisvos Seaside Cafe Restaurant

 

Exclusive Events δίπλα στη θάλασσα στο Flisvos Seaside

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Δ/νση: Βλαχέρνα

Τηλέφωνο: +30 2661 046191

Facebook page: Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Corfuland Live Webcams

Rodostamo Hotel & Spa

Κομμένο

Δείτε live

Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News