Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εσύ έπαιξες τα τυχερά σου νούμερα στο Τζόκερ;

"Και αν σου κάτσει;" έλεγε μια επιτυχημένη διαφήμιση και ήταν μια φράση που έμελλε να γίνει μότο που χρησιμοποιούμε ακόμη, δεκαετίες μετά. 

Αν σου κάτσει...σου αλλάζει τη ζωή! Ο λόγος για το Τζόκερ, το παιχνίδι του ΟΠΑΠ που παίχτηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 16 Νοεμβρίου του 1997 με τιμή στήλης 100 δραχμές, πλέον με 0,50€,  υποσχόμενο "Κέρδη πέρα από κάθε φαντασία".

Από τότε έως και σήμερα το Τζόκερ τηρώντας την αρχική του υπόσχεση, έχει μοιράσει πάνω από 1 δις ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας και πάνω από1,5 δις. ευρώ στις μικρότερες κατηγορίες ενώ περισσότερα από 600 άτομα κατάφεραν να μαντέψουν σωστά 5+1 αριθμούς και έγιναν εκατομμυριούχοι μέσα σε μια βραδιά. 

Εσύ έπαιξες τα τυχερά σου νούμερα στο Τζόκερ;

Ποιο είναι όμως το καλύτερο σύστημα για να κερδίσετε, πάντα με βάση τις πιθανότητες;

Στο Τζοκερ επιλέγουμε 5 από 45 αριθμούς και 1 από 20 για τον αριθμό Τζοκερ. Συνολικά δηλαδή 1 στις 1.221.759 πιθανότητες για 5αρι και 1 στις 20 για τον αριθμό Τζόκερ, δηλαδή όλες μαζί οι πιθανότητες 1 στα 24.435.1380.

Αν επιλέξω 6 αριθμούς από τους 45, δηλαδή ένα δελτίο με 3€ τότε θα έχω 6 διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά και πάλι οι  πιθανότητες μου θα είναι 6 στα 24.435.1380.

Αν όμως βάλω όλα τα Τζόκερ κάτω, και τα 20, τότε θα έχω σίγουρα τον αριθμό Τζόκερ και με 10€ οι πιθανότητες για να κερδίσω θα είναι 1 στις 1.221.759, μόνο δηλαδή για το 5 από τα 45.

Ο Επίτιμος Καθηγητής Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Σάσεξ, ο οποίος έχει γράψει μια έρευνα για στατιστικά στοιχεία σχετικά με την Εθνική Λοταρία της Αγγλίας είχε δηλώσει  «Όποια μέθοδο και να διαλέξετε, οι πιθανότητες να βγουν οι 5+1 αριθμοί που έχετε επιλέξει παραμένουν οι ίδιες.»  Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τους αριθμούς του Τζόκερ. 

Φυσικά πολλά δελτία που έχουν κερδίζει είναι τυχαία της μηχανής, οπότε εμείς προτείνουμε έστω και με 0,50€ να δοκιμάσετε την τύχη σας, αλλιώς δοκιμάστε τα τυχερά νούμερα σας! 

Την ημ/νια γέννησης μην ξεχάσετε ή την πινακίδα από το αυτοκίνητο, το τηλέφωνο σας ή την ημέρα που γνωρίσατε το αγόρι σας ή την κοπέλα σας!

Με όποιο τρόπο και αν επιλέξετε να διαλέξετε τους αριθμούς που θα συμπληρώσετε στο Τζοκερ σας, το πρακτορείο Οπαπ Ελπίς Μεταλληνού και η ομάδα του είναι πάντα δίπλα σας, με το χαμόγελο στα χείλη και την καλύτερη διάθεση για να σας προσφέρει ότι χρειάζεστε.  

Σε έναν όμορφο και προσεγμένο χώρο μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις απολαμβάνοντας τον καφέ σας ή το ρόφημα σας!

Εσύ έπαιξες τα τυχερά σου νούμερα στο Τζόκερ;

Αν ωστόσο έχετε περιορισμένο χρόνο και δεν προλαβαίνετε να φτάσετε ως το πρακτορείο Ελπίς Μεταλληνού, τότε σας έχουμε τη λύση! Κάντε την εγγραφή σας στο https://tzoker.opap.gr/#/ δηλώνοντας στο πεδίο Κωδικός Πρακτορείου τον αριθμό 127114 και δοκιμάστε την τύχη σας online. 

Όποια μέθοδο επιλογής αριθμών και αν επιλέξετε ένα είναι σίγουρο! Αν σας κάτσει...θα σας αλλάξει τη ζωή. 

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους από το πρακτορείο Οπαπ Ελπίς Μεταλληνού!

Εσύ έπαιξες τα τυχερά σου νούμερα στο Τζόκερ;

 

 

Πρακτορείο Οπαπ Ελπίς Μεταλληνού

Δ/νση: Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 96

Τηλέφωνο: 2661 048337

Facebook page: Elpis-Metallinou Opap

 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News