Τι παίζει Σήμερα

Friday Night Sounds @ Ruelle, 05/06/2020

Ώρα έναρξης: 18:00

Εγκαινιάστηκε η έκθεση Στέφανου Γαστεράτου στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, η έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Στέφανου 

Εγκαινιάστηκε η έκθεση Στέφανου Γαστεράτου στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Γαστεράτου,"Στιγμές στο χρόνο", στο χώρο των Περιοδικών Εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης. Μέσα στα έργα του, γεμάτα από την προσωπική του έκφραση, αποτυπώνονται εικόνες της καθημερινότητας. Εικόνες γεμάτες χρώμα, από ιδιαίτερα πορτραίτα έως ρεαλιστικά τοπία, οι οποίες κερδίζουν αμέσως το θεατή. Η αγάπη για τον τόπο του "ζωντανεύει" μέσα από τον καμβά, ενώ η τεχνική του προσδίδει μοναδικότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Για το έργο του Στέφανου Γαστεράτου, μίλησε ο ιδρυτής της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης κ. Μιχαήλ Άγγελος Βραδής, ο οποίος τιμήθηκε από τα λόγια των παρευρισκόμενων για την προσφορά του στα εικαστικά δρώμενα του νησιού.

 Η έκθεση "Στιγμές στο χρόνο" συνεχίζεται έως τις 31 Ιανουαρίου 2019. Είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-14.00 και 18.00-21.00.
 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ
 
Ο Στέφανος Γαστεράτος γεννήθηκε το 1956 στην Λευκίμμη της Κέρκυρας, τον τόπο που μεγάλωσε μέχρι τα 13 του χρόνια. Έζησε πολλά χρόνια στη Γερμανία όπου μετακόμισε με την οικογένεια του.
 Αποφοίτησε από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Γερμανίας και συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Καλών Τεχνών ABC της Φρανκφούρτης, με ειδίκευση στον τομέα της ζωγραφικής.
 Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα ολοκλήρωσε την αντίστοιχη καλλιτεχνική σχολή της ABC στην πατρίδα του. Σήμερα ζει μόνιμα στη γενέτειρα του, την Λευκίμμη Κέρκυρας.
 Έχει πραγματοποιήσει προσωπικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις, τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λευκίμμη και κεντρική Κέρκυρα, όσο και στο νομό Θεσπρωτίας.
 Φιλοτεχνεί επαγγελματικά χώρους όπως ξενοδοχεία και καταστήματα.

 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News