Τι παίζει Σήμερα

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε 286 παιδιά της Κέρκυρας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και σε συνεργασία με εθελοντές γιατρούς/οδοντιάτρους παρείχαν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε 286 παιδιά της Κέρκυρας.

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε 286 παιδιά της Κέρκυρας

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017,  βρισκόταν στην Πάνω Πλατεία στην Κέρκυρα όπου εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι πραγματοποίησαν 741 δωρεάν προληπτικούς ελέγχους σε286 παιδιά.


Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας. Συμμετείχαν 18 Ιατροί και 5 Οδοντίατροι, σύνολο 23 Ιατροί.

Από το 2013, η κινητήριος δύναμη του οδοιπορικού του «Ιπποκράτη» και των κινητών μονάδων είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust, σε συνεργασία με τις 3 τοπικές εταιρίες του ομίλου Johnson & Johnson, την φαρμακευτική εταιρία Janssen, την Johnson & Johnson καταναλωτικά προϊόντα, και την Johnson & Johnson ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • Το Δήμο Κέρκυρας, υπό την αιγίδα του οποίου υλοποιήθηκε η δράση.

  • Τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και ιδιαίτερα τους γιατρούς που συμμετείχαν: τουςπαιδιάτρους Μάνδυλα Μαρία, Σκιαδοπούλου Ελεονόρα, Μυρώνη Σοφία, Σπυρίδου Χριστίνα, Αλαμάνου Ερμιόνη και Κατσαρό Βασίλειο, τους Γενικούς Γιατρούς Κιρκίνη Ευανθία και Κουλούρη Αγγελική, τους Οφθαλμίατρους Παγκράτη Κωνσταντίνο, Μπουζούκη Δημήτριο, Βλάσση Ιωάννη, Γραμμενάνδη Αιμιλία, Μαλτέζο Αθανάσιο και Άνθη Δημήτριο, τους ΩΡΛ Γιόκουτι Ζερβού Άντριεν, Σαλαμούρα Μαρία, Ζεϊνέλη Άκη και BassamBshara.

  • Τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και ιδιαίτερα όσα μέλη του συμμετείχαν: τους παιδοδοντιάτρους Γαρνέλη Αγγελική, Παπακωνσταντίνου Ουρανία και Πριόβολου Χαρά και τουςοδοντιάτρους Βαλμά Νικόλαο και Χρυσικόπουλο Σέργιο. 

  • Την εταιρεία “TrainingForceSecurityServices” για την φύλαξη του «Ιπποκράτη».

  • Την Ναυτιλιακή Εταιρία  «Κοινοπραξία Πλοίων Κέρκυρας» για τη μεταφορά του «Ιπποκράτη».

  • Την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας για την πολύτιμη βοήθειά της.

  • Το ξενοδοχείο «CityMarina» για τη φιλοξενία.

  • Τα στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κέρκυρας για την εθελοντική τους βοήθεια.

  • Τις εθελόντριες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που συμμετείχαν.


Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κέρκυρα,

26610-20890, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Corfuland Live Webcams

Flisvos Seaside Cafe Restaurant

Μονή Βλαχερνών Ποντικονήσι

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Corfuland News