Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διάκριση του Ιάκωβου Παναγόπουλου στο 43ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας

Η πρόταση για την καινούργια ταινία του Κερκυραίου, Ιάκωβου Παναγόπουλου (Σκηνοθέτη-Σεναριογράφου), και του Κωνσταντίνου Καρακώστα (Σεναριογράφου) κέρδισε ένα από τα δύο βραβεία του φετινού Pitching Lab του 43ου Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας. Το βραβείο περιλαμβάνει υπηρεσίες μεταπαραγωγής από την εταιρία Authorwave. Στο φετινό Pitching Lab συμμετείχαν 15 προτάσεις ταινιών από όλων τον κόσμο.

Διάκριση του Ιάκωβου Παναγόπουλου στο 43ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας

Σύνοψη σεναρίου: “Η Ιωάννα, μια μεσήλικη νοσοκόμα ενός από τα τελευταία ψυχιατρικά άσυλα της Ελλάδας πρέπει να αποχαιρετήσει το μοναδικό μέρος που έχει νιώσει ποτέ σαν «σπίτι» και να επαναπροσδιορίσει τις επιλογές της ζωής της μέσα από το «Θολό» παρελθόν του υπέργηρου κυρίου Γιάννη, του τελευταίου τρόφιμου του ασύλου”

Για περισσότερες πληροφορίες για το φετινό Pitching Lab, το βίντεο της τελετής βράβευσης και τις παρουσιάσεις των προτάσεων: https://www.dramafilmfestival.gr/online-festival/pitching-lab-live/ *Το Pitching Lab είναι μια παράλληλη δράση του Φεστιβάλ Δράμας όπου παρουσιάζονται σχέδια ταινιών σε παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την μελλοντική πραγματοποίηση τους.

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News