Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Δελτίο Τύπου Konnect OE

 Δελτίο Τύπου Konnect ΟΕ 20/03/2020

"Με μεγάλη μας έκπληξη τις τελευταίες ώρες βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτοφανείς αντιδράσεις αναφορικά με την υπηρεσία μας #μείνε_δίπλα_τους, οι οποίες βασίζονταν σε ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα.

Λυπούμαστε που παρά τις σαφείς, κατά την κρίση μας, διατυπώσεις πρέπει να διευκρινίσουμε ότι:
Η υπηρεσία απευθύνεται σε κατοίκους της Κέρκυρας και των Παξών και δεν στοχεύει είτε άμεσα είτε έμμεσα σε κατοίκους άλλων πόλεων. Σε πλήρη εναρμόνιση με το νόμο και τις οδηγίες της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, διαθέτουμε τα καταλύματα που διαχειριζόμαστε ώστε να βοηθήσουμε στην οικειοθελή απομόνωση και την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας. Επ’ουδενί δεν προσπαθήσαμε ούτε επιδιώξαμε, να προωθήσουμε την έκτακτη υπηρεσία σε περιοχές εκτός της Κέρκυρας & των Παξών.

Η ανωτέρω υπηρεσία αποσκοπούσε αποκλειστικά και μόνο στη διευκόλυνση των ντόπιων κατοίκων στην περίπτωση που για διάφορους λόγους αναζητούσαν λύση απομόνωσής τους εκτός της κύριας κατοικίας τους, προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού. Η ανάγκη αυτή προέκυψε από αιτήματα πελατών μας για χορήγηση σε αυτούς καταλυμάτων για αυτό-περιορισμό.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά σχετικά με το περιεχόμενο της υπηρεσίας #μείνε_δίπλα_τους είναι αυθαίρετη, ανυπόστατη, έωλη και ψευδής. Προς τούτο επιφυλασσόμαστε ρητά των νομίμων δικαιωμάτων μας για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη η εταιρεία μας έναντι όσων ακρίτως έσπευσαν να αποδώσουν στην εταιρεία μας χαρακτηρισμούς και ενέργειες στις οποίες ουδέποτε προέβη.

Konnect OE"

Δελτίο Τύπου Konnect OE

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News