Τι παίζει Σήμερα

Yannis Mitsokapas @ Naok Azur, 24/08/2019

Ώρα έναρξης: 17:00

Children’s World: Νέα απογευματινή ζώνη για τα βρεφικά και παιδικά τμήματα

Με στόχο τη στήριξη των οικογενειών και κυρίως των εργαζομένων μητέρων και αντιλαμβανόμενη τις τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των γονέων, η ομάδα του παιδικού και βρεφονηπιακού σταθμού Children’s World αποφάσισε την λειτουργία του σχολείου και την απογευματινή ζώνη (15:00-21:00), με εξειδιξευμενα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και μάθησης προσαρμοσμένα στις ηλικίες των παιδιών.

Children’s World: Νέα απογευματινή ζώνη για τα βρεφικά και παιδικά τμήματα

Στον βρεφονηπιακό σταθμό γίνονται δεκτά βρέφη και παιδιά από 2,5 μηνών έως και 2,5 ετών. Τα βρέφη χωρίζονται σε μικρά γκρουπ: 2,5 μηνών με 14 μηνών, 14 μηνών με 20 μηνών, 20 μηνών με 2 ετών, 2 ετών με 2,5 ετών (με την προΰπόθεση να συμπληρώνεται ικανοποιητικός αριθμός παιδιών σε κάθε γκρουπ) ώστε να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο η κοινωνικοποίηση και η εκπαίδευση τους με παιδάκια κοντινής ηλικίας. Στον παιδικό σταθμό γίνονται δεκτά παιδιά από 2,5 ετών έως την υποχρεωτική εκπαίδευση. 

Προσαρμοσμένος στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα, ο σταθμός Children's World περιλαμβάνει ένα ιδανικά διαμορφωμένο χώρο, με πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους υγιεινής. Με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, για διαρκή επίβλεψη όλων των χώρων, φωτεινές αίθουσες με σύγχρονα εκπαιδευτικά παιγνίδια και υλικά και ένας υπέροχος κήπος με γκαζόν και παιδοχώρο, συμπληρώνουν το ιδανικό περιβάλλον.

Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το Children's World διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση και διακρίνονται για την ευαισθησία και τη συνέπεια τους. Χρησιμοποιούν σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και αγκαλιάζουν τα παιδιά με αγάπη και στοργή. Ο ενθουσιασμός όλων των επαγγελματιών που απαρτίζουν την ομάδα, τα ευέλικτα προγράμματα και ωράριά, δημιουργούν πραγματικά ιδανικές συνθήκες για την προσχολική ζωή των παιδιών.

Επιπλέον το Children's World συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και έτσι δικαιούχοι voucher μπορούν να ενταχθούν δωρεάν με χρήση του voucher, στην πρωινή ή την απογευματινή βάρδια. 

Children's World. 25 χρόνια κοντά σας προσφέροντας αγάπη, ασφάλεια, στοργή και διαπαιδαγώγηση στα παιδιά σας.

Children’s World: Νέα απογευματινή ζώνη για τα βρεφικά και παιδικά τμήματα

 

Children's World 

Δ/νση: Βρεφικός Σταθμός - Αγ. Ελεούσης, Λιθάρι, Ποταμός &

 Παιδικός Σταθμός - Αγγέλου Κόντη 14, Σολάρι

Τηλέφωνο: (+30) 26610 44527, (+30) 26610 80971

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.childrensworld.g

Facebook page: Children's World - "Παιδικός Κόσμος"

 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland News