Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Άνοιξε τις πόρτες του με επιτυχία το θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό

Ανοίγει τις πόρτες του το υπαίθριο θέατρο στο Μον Ρεπό αφιερωμένο στην Κερκυραία καλλιτέχνιδα Ρένα Βλαχοπούλου, με πλούσιο θεατρικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2019.

Άνοιξε τις πόρτες του με επιτυχία το θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό

Ξανάνοιξε για το φιλότεχνο κοινό,  έπειτα  από 4 χρόνια, το θέατρο  «Ρένα Βλαχοπούλου»  Μον Ρεπό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών  επισκευής του από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και το ΔΗΠΕΘΕ. 

Οι εργασίες αυτές αφορούσαν τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων  του θεάτρου (για πρώτη φορά μετά την κατασκευή του το 2001) , δεδομένου πως η φθορά του χρόνου το καθιστούσε μη λειτουργικό ενώ ανέκυπταν και θέματα ασφάλειας.
Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε εκτεταμένες παρεμβάσεις  στο χώρο του θεάτρου (αντικατάσταση κερκίδων, επισκευή φθορών, προσθήκη τουαλετών, ενίσχυση κιγκλιδώματος, τοποθέτηση καθισμάτων κ.λ.),   το χώρο της σκηνής (αντικατάσταση δαπέδου) και τα καμαρίνια (πλήρης εκσυγχρονισμός), συνολικού κόστους  68.000 ευρώ. Ακολούθησε η εκπόνηση και έγκριση μελέτης πυρασφάλειας,  καθώς και πρόσθετες εργασίες από το ΔΗΠΕΘΕ που αφορούσαν τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου, την τοποθέτηση ηλεκτρολογικών και την ολοκλήρωση των καμαρινιών, κόστους 15.000 ευρώ.  
Η συνολική δαπάνη έφτασε τις 83.000 ευρώ.

«Από φέτος, μετά από πολλές προσπάθειες, έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε και πάλι παραστάσεις στο θέατρο του Μον Ρεπό» δήλωσε  ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Κώστας Νικολούζος. «Παραδίδουμε ένα λειτουργικό, σύγχρονο υπαίθριο θέατρο, πλήρως ανακαινισμένο, που είναι στη διάθεση των Κερκυραίων και των επισκεπτών μας για όλο το καλοκαίρι».
Σημειώνουμε ότι το θέατρο του Μον Ρεπό κατασκευάστηκε, με ίδιες δαπάνες,  επί δημαρχίας Χρύσανθου Σαρλή, με πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ το σημερινό Δήμαρχο.   

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News