Τι παίζει Σήμερα

 • #DEALIFE: απολέπιση σώματος και relaxing massage πλάτης από το Νηρηίς Spa.
   
  Μόνο:35€
  Αρχική αξία70€
  Έκπτωση50%
  Δείτε το
 • #DEALIFE: θεραπευτικό pedicure και βάψιμο με απλό η ημιμόνιμο βερνίκι από το Νηρηίς Spa.
   
  Μόνο:13€
  Αρχική αξία20€
  Έκπτωση35%
  Δείτε το
 • Gogas 2021
 • RENT EVENT 24022016
 • profi 111119
Ειδοποίηση
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items
 • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ανακοινώσεις Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

- Το παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα διοργανώσει φέτος τους μαθητικούς διαγωνισμούς μαθηματικών ΘΑΛΗΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΡΒΟΣ δια ζώσης μέσα στο μήνα Νοέμβριο με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

- Τα γραφεία του παραρτήματος στο Δημοτικό Θέατρο θα αρχίσουν σταδιακά να επαναλειτουργούν, σεβόμενοι πάντα τους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

- Το παράρτημα προτίθεται να διοργανώσει, για ακόμη μια χρονιά, δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για το μαθητικό διαγωνισμό μαθηματικών «Θαλής». Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το ΔΣ ώστε να καταρτίσουμε ένα πλάνο εθελοντικών μαθημάτων.

- Παρακαλούνται όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν έχουν παραλάβει περιοδικά και βεβαιώσεις του μαθηματικού διαγωνισμού ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ να επικοινωνήσουν άμεσα με τα μέλη του παραρτήματος Μάριο Μαγιολαδίτη ή Αχιλλέα Σπίνουλα.
Ανακοινώσεις Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

- Ευχαριστούμε όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του παραρτήματος και προσέφεραν βιβλία, βοηθήματα και άλλα υλικά στο παράρτημα. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη.

- Το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας αναβάλλεται για την επόμενη σχολική χρονιά, κατόπιν και της σχετικής εισήγησης του Παραρτήματος Αργολίδας

 - Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει την επιτυχία των Ελλήνων μαθητών που συμμετείχαν στην 38η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα που διοργανώθηκε διαδικτυακά από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και την Μαθηματική Εταιρεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης  από 6-10 Σεπτεμβρίου 2021. Οι Έλληνες μαθητές κατάφεραν να διακριθούν σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό διαγωνισμό, κατακτώντας 2 Αργυρά και 3 Χάλκινα Μετάλλια.

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News