Τι παίζει Σήμερα

Fuego Summer Art Camp, 09-20/07/2018

Ώρα έναρξης: 05:00

Live Music @ Sessions, 19/07/2018

Ώρα έναρξης: 19:00

Αυτό το καλοκαίρι οι νύχτες γεμίζουν αστέρια μόνο στο 54 Dreamy Nights

Αυτό το καλοκαίρι, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Κερκυραϊκής διασκέδασης, στο 54 Dreamy Nights, μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής έρχονται να γεμίσουν τις νύχτες μας. 

Αυτό το καλοκαίρι οι νύχτες γεμίζουν αστέρια μόνο στο 54 Dreamy Nights

Τα ραντεβού μας με το 54 Dreamy Nights, ξεκινούν αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 με τον Γιώργο Τσαλίκη που επιστρέφει στη σκηνή του 54 για μια ακόμη εκρηκτική εμφάνιση. 

Η Ελένη Φουρέιρα υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με “2017 Σ’ αγαπώ”  “Μόνο για σένα”, Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα κάνει μια στάση στην Κέρκυρα για να μας παρουσιάσει το “Χαρακτήρα” και να μας θυμίσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας ταξιδέψει με μεγάλες επιτυχίες από το παρελθόν αλλά και το νέο του δίσκο “Θέμα Χρόνου”. 

Οι μοναδικές βραδιές όμως δε τελειώνουν εδώ αφού 3 από τους πιο γνωστούς ραππερ της Ελλάδας θα βρεθούν στο 54 Dreamy Nights. Ο Υποχθόνιος επιστρέφει στο 54 αυτή τη φορά με τον Light και το νέο τους τραγούδι “Peru” και ο Βο, ανανεωμένος μετά το Survivor έρχεται στην Κέρκυρα για μια εμφάνιση έκπληξη. 

Eκτός όμως από τους εγχώριους καλλιτέχνες, στο 54 Dreamy Nights θα βρεθούν φέτος μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως με ήχους από house και electro μονοπάτια, έως μια δυνατή γεύση από underground techno σκηνή που θα δώσει πρωτόγνωρο vibe στις καλοκαιρινές βραδιές του νησιού. 

O Ιταλός Superstar Dj Joseph Capriati βάζει φέτος του 54 Dreamy Nights στη λίστα του world tour του, μεταξύ του Amnesia της Ιbiza και του Sonus Festival της Κροατίας. 

Ακόμη το 54 θα υποδεχθεί τον αινιγματικό Oliver Huntemann και αγαπημένο του Κερκυραϊκού κοινού, ο οποίος σε συνεργασία με το Luigi Madonna θα κάνουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό όπως δε τον έχουμε ξαναζήσει.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των live θα ανακοινωθούν σύντομα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο 54 Dreamy Nights. 

Και αυτό το καλοκαίρι ο απόλυτος προορισμός για αξέχαστες νύχτες διασκέδασης είναι ένας. 54 Dreamy Nights. 

 

Αυτό το καλοκαίρι οι νύχτες γεμίζουν αστέρια μόνο στο 54 Dreamy Nights

 

54 Dreamy Nights

Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 54

Τηλέφωνο: 6940645436

Facebook page: 54 Dreamy Nights

 
 
 
 
 
 
 

Επιμέλεια: Χριστιάνα Παππά

Corfuland Live Webcams

Apovrado Κommeno

Kομμένο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Corfuland News